Nieuws

bierwinkel oisterwijk
Let op! Dit artikel is al 57 dagen oud en wellicht niet meer relevant

500 verschillende biertjes: er opent tijdelijk een exclusieve bierwinkel in Oisterwijk!

Goed nieuws voor liefhebbers van speciaalbier in Oisterwijk en de omliggende dorpen zoals Udenhout, Berkel-Enschot, Helvoirt en Haaren. Vanaf dit weekend opent er een tijdelijke bierwinkel in het dorp. En wel aan het Lindeplein 11 waar Eetcafé de Baronnen normaal gesproken is gevestigd. Zo transformeert eigenaar Marcel – die ook in zijn café veel aandacht schenkt aan speciaalbier – zijn kroeg tot speciaalbierwinkel. 

Want zoals je weet moet de horeca na 17:00 uur de deuren sluiten. Dat zijn nu net de tijden dat voor een café zoals De Baronnen de klandizie het grootste is. En dus kiezen ze ervoor om ook de lunch te laten varen en het tijdelijk (zolang de horeca niet volledig open mag) over een andere boeg te gooien.

500 verschillende speciaalbieren

Wat je allemaal kunt verwachten? Zo’n 400 tot 500 verschillende speciaalbieren en een wekelijks wisselend assortiment. Zo zullen er steeds andere bieren worden toegevoegd. Van klassieke Belgische bieren tot lokale pareltjes en van exclusieve bieren van over de hele wereld tot de bekendere bieren: je kunt het krijgen. Dus of je nu op zoek bent naar een lekker blond biertje, een tripel of ipa’s, sours en stouts in al haar verschillende soorten: het is er te koop.

Ook leuk: de bieren die je bij De Baronnen op de tap kunt drinken, worden afgevuld op beugelflessen zodat je hier thuis van kunt genieten.

Meer informatie

Bierwinkel Oisterwijk – zo heet de winkel – is van dezelfde eigenaar als Bierwinkel Reeshof. De winkel opent op vrijdag 3 december de deuren. Benieuwd naar de openingstijden? We zetten het voor je op een rijtje:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10:00 – 17:30 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:30 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:30 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 19:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zondag: gesloten

Op de hoogte blijven van alle updates, acties en actuele bieren van Bierwinkel Oisterwijk? Volg ze dan vooral op Facebook en Instagram.