Nieuws

Foodhall
Let op! Dit artikel is al 174 dagen oud en wellicht niet meer relevant

500 zitplaatsen, 300 terrasplekken & gerechten uit de hele wereld: Gourmet Market Central Station opent volgende maand

Goed nieuws voor iedereen die graag geniet van de lekkerste gerechten uit alle windstreken over de hele wereld. Er strijkt een gigantische foodhall neer in de Tilburgse Spoorzone. De opening is sneller dan je wellicht verwacht: Gourmet Market Central Station opent namelijk op dinsdag 27 juli haar deuren. 

Central Station Foodhall opent in het pand waar eerder EVE was gevestigd. Nadat het prachtige monumentale pand een tijd leeg stond, heeft het nu dus een nieuwe invulling als foodhall. De komende periode wordt het pand flink aangepakt zodat het eind juli klaar is om gasten te ontvangen. Binnen is er straks plek voor 500 mensen en het terras bestaat uit 300 plekken.

Spaans, Vietnamees, sushi en veel meer

Bij de Central Station Foodhall kun je terecht voor heerlijke gerechten die worden bereid in verschillende keukenunits. Denk aan Spaans (inclusief tapas en paella), sushi, Braziliaans, Grieks, Vietnamees, Indonesisch en meer. Ook kun je er terecht voor pizza, burgers en meer. In totaal strijken er zeventien verschillende wereldkeukens in de foodhall neer.

Het concept: je kiest een plekje in de foodhall en kunt genieten van meerdere gerechten uit diverse wereldkeukens. Er zijn drie bars waar het drinken vandaan komt en je kunt vanaf je zitplaats via een online systeem je hapjes en drankjes bestellen.

De foodhall die in de Spoorzone vestigt, is het zusje van de Down Town Gourmet Market uit Eindhoven. Sinds april 2017 is dit een publiekstrekker in Eindhoven.

Impuls voor de Spoorzone

De komst van Gourmet Market Central Station is een impuls voor de Spoorzone die sowieso volop in ontwikkeling is. Zo opende restaurant Monchou afgelopen maanden haar deuren en wordt het gebied de komende jaren nóg aantrekkelijker gemaakt om te wonen, werken, studeren en recreëren. Benieuwd naar de plannen in de Spoorzone? Check dan dit artikel. 

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Central Station Foodhall? Volg ze dan vooral op Facebook en Instagram. Of check de website.