Nieuws

marketing
Let op! Dit artikel is al 416 dagen oud en wellicht niet meer relevant

5x leuke marketing & logistiek vacatures in Tilburg

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Wekelijks zetten we voor jou de allerleukste vacatures in de regio handig en overzichtelijk in een artikel. Deze keer lichten we de marketing en logistiek branche uit. Benieuwd naar alle vacatures in de regio? Check dan snel onze vacaturebank.

Marketing vacatures

Franke Media zoekt een online editor

Heb jij interesse in online marketing & e-commerce en wil je hier meer over leren terwijl je meewerkt aan de grootste kortingssite van Nederland? Dan is de baan als Online Editor bij Franke Media iets voor jou. Je komt van alles te weten over het creëren van hoogwaardige content, zoekmachineoptimalisatie, online marketing en copywriting. Het betreft een fulltime functie voor 36 tot 40 uur per week. Check snel de volledige vacature.

Meer marketing vacatures

Logistieke vacatures

The Sting zoekt vakantiewerkers logistiek (dag en avond)

Wil jij komende zomer lekker bijverdienen en steek je graag de handen uit je mouwen? The Sting zoekt logistieke vakantiemedewerkers voor in het distributiecentrum. Als Vakantiekracht in ons distributiecentrum ga je logistieke werkzaamheden uitvoeren rondom het verwerken en sorteren van kleding. Denk hierbij aan het controleren van de geleverde goederen, het werken met een sorteermachine, laad- loswerkzaamheden en het picken van de voorraad en webshopartikelen. Check snel de volledige vacature.

Meer logistieke vacatures

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je jezelf inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht