5x leuke vacatures in het bruisende hart van onze stad!

leuke vacatures

Zie je het voor je? ’s Ochtends vroeg op je fiets springen en lekker naar je werk crossen in de Tilburgse binnenstad. Een heerlijke werkomgeving voor iedereen die houdt van levendigheid en iedereen die centraal wil staan in de stad! Gelukkig zijn er in het centrum van Tilburg heel wat leuke vacatures te vinden. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Leuke vacatures

Lunchroom KRAS2 zoekt een algemeen medewerker

Zit je bijvoorbeeld nog op school, maar wil je wel graag een parttime baantje erbij? Dan is KRAS2 een hele fijne werkgever. De lunch en delicatessen zaak zit gevestigd in de Willem II-straat en serveert onder andere heerlijke broodjes (weten wij uit ervaring) en drankjes. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van het team? Bekijk dan hier de vacature!

Coolblue Tilburg zoekt een storemanager

Deze maand werd bekend dat Coolblue dit jaar een XXL winkel gaat openen aan de rand van het Piusplein. Niet alleen goed nieuws voor de shoppers onder ons, maar ook voor de jobhunters! Er staan namelijk een aantal hele leuke vacatures online voor de nieuwe winkel, waaronder de functie als storemanager. Zie jij jezelf hier wel werken? Check dan hier de vacature!

Jamie Oliver’s Pizzeria zoekt een pizzabakker

Hoe leuk is dit?! Jezelf altijd al pizzabakker willen noemen? Reageer dan op de functie bij Jamie Oliver’s Pizzeria aan het Pieter Vreedeplein. Ze zijn op zoek naar zowel parttime als fulltime medewerkers om hun team te komen versterken. Én je zit ook nog eens midden in het centrum van Tilburg!

BANK15 zoekt een content manager

Aan de rand van de Tilburgse binnenstad en de Spoorzone vind je BANK15: een ontmoetingsplek voor business, talent en creativiteit. Zij zijn op dit moment op zoek naar een content manager. Je bent binnen deze functie onder andere verantwoordelijk voor alle media kanalen en het schrijven van teksten. Bekijk hier de complete vacature!

The Cat’s Back zoekt bezorgers

Ze bestaan pas één jaar, maar hun biertjes en fast-food gerechten zijn nu al razend populair. We hebben het over The Cat’s Back! Vanwege de populariteit is de zaak aan de Paleisring nu op zoek naar bezorgers vanaf 16 jaar. Als bezorger cross je (op de fiets) de hele stad door om verse burgers en taco’s bij de mensen thuis te bezorgen. Iets voor jou? Lees dan hier even verder.

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.