Nieuws

Tilburgse bedrijven
Let op! Dit artikel is al 214 dagen oud en wellicht niet meer relevant

5x toffe Tilburgse bedrijven (en bijpassende vacatures)

Tilburg zit bomvol leuke werkgevers. Voor een leuke baan hoef je dus zeker niet te verkassen naar een andere stad. Of je nu op zoek bent daar een fulltime baan in de elektronica of een bijbaan in een tuincentrum: je vindt het er allemaal. Om het voor alle ‘job hunters’ wat makkelijker te maken, hebben wij een aantal hele toffe Tilburgse bedrijven op een rijtje gezet. Inclusief bijpassende vacatures natuurlijk! 

Werken bij: Theaters Tilburg

Theaters Tilburg zoekt medewerker bediening Lucebert

Hoe leuk is het om te werken op een locatie waar je aan de ene kant een theater en concertzaal hebt, en aan de andere kant hoogstaande horeca? Voor veel mensen is een bezoek aan Theaters Tilburg en Restaurant Lucebert een compleet avondje uit in Tilburg. En jij kunt daar onderdeel van uitmaken! Ze zijn namelijk momenteel op zoek naar een medewerker voor in de bediening.

Verder:

Werken bij: MediaMarkt

MediaMarkt zoekt smartbar adviseur

Dé marktleider op het gebied van consumentenelektronica, MediaMarkt, heeft een zeer goedlopende winkel in het centrum van Tilburg. En momenteel zijn ze onder andere op zoek naar een smartbar adviseur. Dus ben je geïnteresseerd in elektronica en nieuwe gadgets en ben je enthousiast en leergierig? Check dan zéker even deze vacature.

Verder:

Werken bij: GroenRijk Tilburg

GroenRijk Tilburg zoekt weekendmedewerker bloemenafdeling

GroenRijk Tilburg is niet zomaar een tuincentrum; ze bieden een complete buitenbeleving, hebben een proeftuin en verkopen naast tuinartikelen bijvoorbeeld ook dierartikelen, tuinmeubelen en barbecues. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van dit mooie bedrijf? Dat kan! Zo zijn ze bijvoorbeeld op zoek naar een weekend medewerker voor de bloemenafdeling.

Verder:

Werken bij: The Talk

Café Restaurant The Talk zoekt bedieningsmedewerkers

The Talk, wie kent deze zaak nu niet! Een café restaurant gelegen aan de Tilburgse Heuvel, het hart van de stad. Momenteel zijn ze op zoek naar bedieningsmedewerkers van minimaal achttien jaar oud die deel uit willen maken van hun jonge en gezellig team. Ben jij twee dagen per week beschikbaar? Bekijk dan even deze vacature!

Verder:

Werken bij: IMC Weekendschool

IMC Weekendschool zoekt klassendocent voor de zondag

Op IMC Weekendschool in Tilburg West (vlakbij de universiteit), ontmoeten kinderen tussen de 10 en 14 jaar uit achterstandswijken inspirerende professionals. Hoe werken deze professionals? En hoe is het om in hun schoenen te staan? Als klassendocent op de zondag ben je verantwoordelijk voor het stimuleren, motiveren en enthousiasmeren van een groep eerstejaars leerlingen (10/11 jaar). Bekijk hier de vacature van dit prachtige initiatief!

Verder:

Leukste vacatures in de regio

Dit is pas een klein gedeelte van alle vacatures die op Tilburg.com voor jou online hebben staan. Ben je nu benieuwd naar de andere vacatures die wellicht ook bij jou passen? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en zoek jij nog medewerkers? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Reageer op dit bericht