Nieuws

Tilburgse werkgevers
Let op! Dit artikel is al 430 dagen oud en wellicht niet meer relevant

5x toffe Tilburgse werkgevers & bijbehorende vacatures

Toffe Tilburgse werkgevers, er zijn er genoeg! Mocht je op zoek zijn naar een leuke baan in Tilburg, lees dan snel verder. Wij zetten namelijk een aantal toppers van bedrijven voor je op een rijtje met (uiteraard) een aantal bijbehorende vacatures. 

Foto: Woonlandschap De Leyhoeve

Mocht jouw ideale vacature er niet bij zitten, geen probleem. Neem dan eens een kijkje tussen alle Tilburgse vacatures in onze vacaturebank.

#1 Café Philip

Café Philip is dé uitgaansgelegenheid van Tilburg. Met vier verschillende verdiepingen met drie verschillende stijlen, heeft iedereen wel een plekje om zich thuis te voelen. Of dat nu in het bruine café in de kelder is, het (dans)café op de begane grond of in de club op de eerste verdieping. Hou jij ook wel van een feestje? Vind je het niet erg om nachtdiensten te draaien? Dan is Café Philip op zoek naar jou!

#2 MediaMarkt

MediaMarkt is een van de grootste consumentenelektronica retailers van heel Europa. Met meer dan 170 vestigingen in acht Europese landen, maak je als werknemer van dit bedrijf deel uit van een enorm internationaal team. De zaak biedt het nieuwste assortiment en de allerlaatste technologieën aan en dan daarin wel wat hulp gebruiken!

#3 De Leyhoeve

Begin 2016 opende het prachtige Woonlandschap De Leyhoeve aan de zuidkant van het Leijpark. Woonlandschap de Leyhoeve geeft vorm aan het nieuwe wonen voor de 55 plusser van vandaag de dag. Het gebouw bestaat uit appartementen, voorzien van alle gemakken. Daarnaast stelt De Leyhoeve ouderen in staat om tot op hoge leeftijd zelfstandig te wonen. Momenteel zijn ze op zoek naar versterking op verschillende afdelingen:

#4 Grill-ig

Grill-ig is een gezellige horecazaak midden op de Heuvel. Je kunt er (onbeperkt) bourgondisch genieten van internationale kleine gerechtjes, maar je kunt er ook à la carte dineren. De zaak is open sinds september 2017 en heeft ook een locatie in Kaatsheuvel. Momenteel zijn ze op zoek naar versterking voor bediening en keuken.

#5 Theaters Tilburg

De grappigste cabaretiers, beste zangers, indrukwekkende dansshows en nog veel meer. Theaters Tilburg is dé plek voor een avondje vermaak in eigen stad. Met de schouwburg, concertzaal, studio en restaurant Lucebert, biedt het theater een plek voor alle Tilburgers. Ook voor het seizoen van 2019-2020 staan er weer meer dan 400 voorstellingen op het programma. Uiteraard kunnen ze daarom wel wat versterking gebruiken!

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht