Nieuws

Bijzondere locatie
Let op! Dit artikel is al 446 dagen oud en wellicht niet meer relevant

5x werken op een bijzondere locatie in regio Tilburg

Tilburg heeft heel wat mooie plekjes. En hoe leuk is het dat je deze plekjes niet alleen kunt bezoeken, maar dat je er ook nog eens kunt werken?! Wil je indruk maken met je baan? Lees dan snel verder en solliciteer op een van de onderstaande functies op hele bijzondere locaties in de stad.

Werken op een bijzondere locatie

Werken tussen de dieren op het Safari Resort

Op zoek naar een hele gave baan in de horeca? In Restaurant Moto bij Safari Resort Beekse Bergen werk je midden tussen de giraffen, zebra’s en neushoorns. Zo lijkt het elke dag weer alsof je op vakantie in Afrika bent! Het Safari Resort is op zoek naar onder anderen fulltime horecamedewerkers, een pizzabezorger, sous-chef en afwassers.

Werken bij Bierbrouwerij de Koningshoeven

Misschien wel een van de meest bijzondere werkplekken van Nederland: Abdij de Koningshoeven. Hier brouwen de monniken al sinds 1884 het bekende trappistenbier La Trappe. Momenteel zijn ze voor hun bijbehorende proeflokaal op zoek naar een keukenhulp, medewerker bediening en een medewerker voor in de spoelkeuken.

Werken bij een Thermen Goirle

Whirlpools, zoutwaterbaden, sauna’s, een groot terras en zelfs een sneeuwcabine: Thermen Goirle kan gerust een bijzondere werklocatie genoemd worden. Momenteel zijn ze op zoek naar een horeca leidinggevende voor deze ‘oase van rust’. Benieuwd wat je allemaal gaat doen bij deze diverse baan? Bekijk dan hier de vacature!

Werken op het strand van Speelland

Wat is er nou lekkerder dan je zomer op het strand door te brengen en ook nog eens geld te verdienen? Bij Speelland Beekse Bergen sta je midden tussen het heerlijke strand, water, glijbanen en attracties. Een baan die zorgt voor een écht vakantiegevoel dus! Ze zijn momenteel op zoek naar een lifeguard, supervisor, medewerker horeca en medewerker voor de attracties.

Werken in een van de mooiste theaters van Nederland

Met meer dan 350 voorstellingen per jaar is Theaters Tilburg gerust een bijzondere locatie in Tilburg te noemen. Naast de Schouwburg, Concertzaal en Studio, heeft Theaters Tilburg ook een eigen restaurant: Lucebert. Voor deze plek zijn ze momenteel op zoek naar een bedieningsmedewerker en afwasser. Maar ook op het gebied van programmering en events is Theaters Tilburg op zoek naar versterking.

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht