Nieuws

bierevenementen
Let op! Dit artikel is al 352 dagen oud en wellicht niet meer relevant

6 x gezellige en kleinschalige bierevenementen in Tilburg dit weekend

Bierliefhebbers opgelet! Deze week staan er een aantal leuke bierevenementjes op het programma in Tilburg. Geen gigantische bierfestivals, maar kleinschalige gezellige bieractiviteiten. Benieuwd wie, wat, waar? Lees dan snel verder. 

#1: Witbier Weekend bij ’t Elfde Gebod

Witbierliefhebbers zijn dit weekend aan de Paleisring te vinden. ’t Elfde Gebod organiseert namelijk een witbier weekend. Ze hebben maar liefst twintig verschillende witbieren op voorraad: vijf op tap en vijftien op fles.

#2: LOC Taproom open

Op vrijdag en zaterdag opent LOC Brewery haar taproom en kun je de heerlijke brouwsels proeven. Dit in een gezellige setting met fijne mensen.

#3: Biertank leegmaken bij Stapperij de Korenbloem

Bij Stapperij de Korenbloem moeten de fusten leeg. En daar kun jij mee helpen! Een (Brand) biertje kost slechts €2,-. Meer informatie? Check dan deze Facebookpagina.

#4: Unieke muziek-bierproeverij bij de Albatros

Bij de Albatros 2.0 organiseert Stadsbrouwerij013 op Wereld Muziek Dag een unieke muziek-bierproeverij. Want wist je dat je niet alleen hapjes aan bieren kunt linken, maar ook muziek? Je proeft vier bieren, bijpassende hapjes en hoort bijpassende liederen. Meer weten? Check deze pagina.

#5: Zomerse bierproeverij bij Klein Café Van Horen Zeggen

Zomerse biertjes proeven? Dan ben je zaterdag tussen 16:00 – 20:00 uur bij Klein Café Van Horen Zeggen te vinden. Voor €12,50 proef je verschillende zomerse biertjes en krijg je hier ook een hapje bij.

#6: ZLM Tour vs. Kwaremont bij De Vos en De Craen

Bij De Vos en De Craen zenden ze de laatste etappe van de ZLM tour, die in Tilburg eindigt, uit op grote schermen. Ook serveren ze heerlijke bieren van Kwaremont voor zoals ze zelf zeggen ‘echte kopmannen’.

Meer uittips

Maar er is veel meer te beleven in Tilburg dit weekend! Check daarvoor ons overzicht met de allerleukste uittips.

Reageer op dit bericht