Nieuws

vacatures centrum tilburg
Let op! Dit artikel is al 410 dagen oud en wellicht niet meer relevant

6x gave vacatures in het centrum van Tilburg

Het centrum van Tilburg bruist! Er is enorm veel aanbod op het gebied van horeca, retail, kunst en cultuur, maar ook zeker op het gebied van werkgelegenheid. Lijkt het je wel wat om elke ochtend op de fiets te stappen en naar de binnenstad te rijden, bekijk dan zeker de volgende vacatures eens. 

Vacatures centrum Tilburg

#1 MediaMarkt zoekt smartbar adviseur

Ben je geïnteresseerd in elektronica en nieuwe gadgets? En vind je het leuk om onderdeel uit te maken van een leuk team? MediaMarkt is op zoek naar een (parttime) smartbar adviseur. Binnen deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het overzetten van data van smartphones en het startklaar maken van computers, tablets en gameconsoles. Meer weten? Bekijk hier de vacature en solliciteer direct!

#2 FEBO zoekt horecamedewerkers

Na lang wachten keert de FEBO weer bijna terug in de Tilburgse binnenstad! Om weer vol er tegenaan te gaan, zijn ze daarom ook op zoek naar parttime horecamedewerkers. Lijkt het je leuk om de lekkerste grillburgers te bakken en het romigste ijs te tappen? En vind je het leuk om klanten aan de counter te helpen? Bekijk dan zeker even de vacature van FEBO!

#3 Bibliotheek Midden-Brabant zoekt medewerker marketing & communicatie

De gloednieuwe bibliotheek zoekt een medewerker marketing en communicatie die écht van aanpakken weet! Ben jij op zoek naar een baan bij een culturele organisatie die middenin de samenleving staat en volop in beweging is? Dan zijn zij op zoek naar jou. Ook niet vervelend: je komt op een prachtplek in de stad te werken, de LocHal. Lees hier alles over de functie en de voorwaarden.

#4 ’t Elfde Gebod zoekt medewerkers bediening

Het eetcafé aan de Paleisring is per direct op zoek naar twee toppers om hun team te komen versterken. Ben je flexibel inzetbaar, bijvoorbeeld tijdens evenementen, kun je zelfstandig werken en heb je enige ervaring in de horeca? Zorg dan dat je meteen een mailtje stuurt. Meer weten over de functie? Hier vind je de complete vacature.

#5 MediaMarkt zoekt medewerker service

Ben je servicegericht, zet je van nature de klant in het zonnetje, heb je inlevingsvermogen en overtuigingskracht? Dan is de fulltime functie als medewerker service bij MediaMarkt wel iets voor jou. Samen met de klant ga je op zoek naar oplossingen; je neemt producten retour, test producten en geeft advies omtrent reparaties. Meer weten? Bekijk hier dan snel de complete vacature.

#6 FEMZ zoekt all-round workshopcoach/spelleider

Ben jij gek op spellen, quizzen en workshops? Dan heeft FEMZ een super leuke baan voor jou in de aanbieding. Zij zoeken namelijk een workshopcoach/spelleider voor 3 tot 8 uur per week. Een must is wel dat je veel beschikbaar bent op de zaterdagen, aangezien dit de drukste dag is voor uitjes. Wil je meer weten? Hier vind je de volledige vacature.

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht