Nieuws

terrassen tilburg
Let op! Dit artikel is al 551 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Doloris klaar om haar gasten op verantwoorde wijze te ontvangen

Sinds deze week heeft Doloris haar complex weer heropent: de rooftopbar en het kunstdoolhof zijn vanaf nu 7 dagen per week open. Voorheen waren zij op maandag gesloten. Met een verlaagde capaciteit en gepaste maatregelen kan Doloris haar gasten op verantwoorde wijze ontvangen.   

Doloris’ Rooftop staat met een vernieuwde menukaart klaar om bijzondere streetfood gerechten en frisse cocktails te serveren. De chef heeft een aantal heerlijke arrangementen samengesteld, met klassiekers van het afgelopen jaar én een reis door de menukaart. Ook is het dakterras onder handen genomen, met onder andere een nieuwe, extra buitenbar als resultaat.

Reserveren bij Doloris

Voor het restaurantgedeelte van de Rooftop dient vooraf te worden gereserveerd. Via de website bemachtig je een tafeltje voor één van de aangegeven tijdsloten (lunch, diner of borrel). Wil je reserveren voor het terras, is dat ook mogelijk: dit kan echter pas één dag van tevoren in verband met het weer. Gewoon langskomen voor het terras is uiteraard ook altijd mogelijk.  

Ook de capaciteit van de Meta Maze is verlaagd, nog nooit ervoer je het kunstdoolhof zo exclusief! Bovendien werden onlangs nieuwe elementen aan het doolhof toegevoegd, dus wees één van de eerste die deze geheimen komt ontdekken. Tickets zijn uitsluitend online te boeken, er is geen deurverkoop.

Reserveer je tafel voor Doloris’ Rooftop en boek je tickets voor Doloris’ Meta Maze hier!

Reageer op dit bericht