Nieuws

bonheur
Let op! Dit artikel is al 188 dagen oud en wellicht niet meer relevant

750 gasten kunnen dit weekend bij Auberge du Bonheur genieten van culinair menu voor slechts €25,-

Wat een gigantisch slecht nieuws voor Auberge du Bonheur. De Sunday Sessions mogen vanwege de aangepaste maatregelen helaas niet doorgaan. Daar balen ze bij Bonheur enorm van. Niet alleen omdat ze hun gasten niet kunnen plezieren met intieme tuinoptredens van bekende artiesten, maar ook omdat ze nu met een overschot van 750 culinaire viergangenmenu’s zitten. 

Aangezien ze bij Auberge du Bonheur uiteraard tegen het verspillen van voedsel zijn, hebben ze direct snel geschakeld. Op zaterdag 17 juli en zondag 18 juli bieden ze het culinaire viergangenmenu namelijk aan voor een speciaal tarief van €25,- per persoon. Benieuwd naar het menu? Check het hieronder.

  • Tartaar van rund met waterkers, radijs en Tilburgse Mosterd
  • Risotto met truffel, Parmezaanse kaas, schuim van venkel en notencrunch
  • Heilbot met groene asperge, chorizo, saffraansaus en Charlotte aardappel
  • Cheesecake met passievrucht, witte chocolade en framboos

Reserveren

Auberge du Bonheur hoopt je dit weekend te verwelkomen in de prachtige tuin voor een heerlijk menu. Helaas niet met een liveartiest, maar wel met prachtig weer, een fantastisch menu, team en entourage. Reserveren kan via deze website. 

Sunday Sessions

Mocht jij voor Sunday Sessions kaarten hebben en Auberge du Bonheur willen steunen dit weekend, dan dien je een nieuwe reservering te maken. Auberge du Bonheur gaat er namelijk alles aan doen om de Sunday Sessions op een ander moment in te halen. Lukt dit niet, dan worden je tickets uiteraard terugbetaald.

De Sunday Sessions zijn tot nader order tot en met in ieder geval 1 augustus afgelast. De mogelijkheden om de sessies te verplaatsen worden nog onderzocht.