Nieuws

uittips
Let op! Dit artikel is al 344 dagen oud en wellicht niet meer relevant

8 uittips om carnaval in Tilburg te ontvluchten

Dit weekend is het natuurlijk carnaval in Kruikenstad. Maar wij zijn er ons van bewust dat er ook Tilburgers zijn die wat minder om carnaval geven. Speciaal voor hen een artikel met wat uittips om carnaval te ontvluchten. 

#1: Tilburg Trappers – Hannover Scorpions

Tilburg Trappers speelt op zondag 23 februari, wanneer d’n Opstoet volop bezig is, thuis tegen Hannover Scorpions. De puck valt om 15:00 uur in het IJssportcentrum op Stappegoor.

#2: Het Hollands Feestje bij PKHS

Zin in een avondje muziek van het levenslied? Bij PKHS treden zaterdag 22 februari onder andere Vinzzent, Jeffrey Heesen, Frank van Etten en Henk Damen op. De avond wordt gepresenteerd door Geert Harding.

#3: Weekend borrels bij EVE

Heerlijke cocktail in je hand, vrienden om je heen en geen carnavalsmuziek? EVE organiseert op vrijdag en zaterdag weer de wekelijkse weekend borrels.

#4: #Running013 vanaf Stadsbrouwerij

Zin om sportief te doen? Je kunt vanaf Stadsbrouwerij013 een rondje mee gaan hardlopen. Ze starten vrijdag 21 februari om 20:00 uur voor een run van ongeveer 10 kilometer. Om 21:00 uur ben je terug bij Stadsbrouwerij013 en kun je nog een afzakkertje pakken.

#5: Workshop oesterzwammen op koffiedik kweken

Altijd al willen weten hoe je oesterzwammen op koffiedik kweekt? Grijp deze zaterdag je kans. Veel theorie, maar vooral veel praktijk. Je krijgt koffie, thee en wat lekkers. Daarnaast maak je deel uit van een rondleiding, hoor je een inspirerend verhaal en maak je een kweekzak voor thuis.

#6: Classics uit de speakers bij Little Devil

Verwacht vrijdagavond vooral veel rock, metal, punk, disco, reggae en synthpop. Geen carnavalsmuziek bij Little Devil.

#7: Eric Vloeimans bij Paradox

Vrijdag geeft Gatecrash, de band van Eric Vloeimans, een zinderend optreden bij Paradox. Verwacht hypnotiserende jazzfunk, gloedvolle ballads en krachtige solo’s. Ook hier geen carnavalsmuziek!

#8: Zonnelicht-ochtend

Tot rust komen? Bij Het Zonnelicht kun je op zondag genieten van stilte meditatie en andere vormen van meditatie.

Missen wij iets?

Laat het vooral in de reactie weten? Dan tip jij je mede-Tilburgers die niets om carnaval geven, maar toch de deur uit willen.

Reageer op dit bericht