Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 1383 dagen oud en wellicht niet meer relevant

8 uitjes om te bezoeken in Tilburg dit weekend

Iedereen carnaval overleefd? Gelukkig! Ook dit weekend is er weer een heleboel te doen. Tijd om bij te komen is er dus niet. Lees snel verder als je niks wilt missen in Tilburg dit weekend. 

Vrijdag 16 februari 2018

The Best of the Fest bij Cinecitta

De beste films van het filmfestival in Rotterdam worden vrijdag bij Cinecitta vertoond. Bekijk snel welke films je allemaal kunt bewonderen.

Kweektuin bij BANK15

Muzikaal talent en vernieuwende initiatieven krijgen vrijdagavond bij BANK15 de kans om hun potentie verder te laten groeien. Geniet van een hapje, lekkere drankjes en de talenten op het podium.

Flamboyant & Fonk in Studio

Degene die weleens een avondje Studio hebben meegemaakt met Flamboyant & Fonk, weten dat er veel gedanst gaat worden. De entree is helemaal gratis en verwacht veel hiphop, house, dancehall en disco.

Zaterdag 17 februari 2018

Orchideeën show bij Groenrijk

Op zaterdag 17 en zondag 18 februari heeft Groenrijk een grote orchideeën show. Naast de bekende soorten orchideeën zoals B.V. Phalaenopsis en Cymbidium zullen er ook diverse minder bekende soorten te koop zijn.

Bollywood bij Euroscoop Tilburg met Aiyaary

Alle liefhebbers van Indiase films kunnen in februari terecht bij Euroscoop Tilburg voor de spannende Bollywoodfilm Aiyaary. De film wordt vertoond op zaterdag 17 februari met Nederlandse ondertiteling.

Vergaane Glorie bij Gin Fizz

Met de diepe en opzwepende house van Ringbaan, de hoge en diepe pieken van het dynamische duo Aal & Bir, de gevaarlijke baslijnen van CML én als kers op de taart het beter MC-geweld van Murda Murk, wordt het gegarandeerd een avond vol nostalgie.

Zondag 18 februari 2018

Spruit Cinema bij De NWE Vorst

Pop Up Cinema en Spruit slaan de handen ineen voor een kinderfilmfestijn. Verwacht hier geen Hollywood-kaskrakers maar een lief, ontroerend, grappig en gewoon fijn filmprogramma voor het hele gezin.

Paul van Kemenade treedt op in Peerke Donders Kapel

In het kader van zijn veertigjarig artiestenjubileum zal Paul van Kemenade een optreden verzorgen bij het Peerke Donders Park. De toegang is compleet gratis, maar kom op tijd want het aantal plaatsen is beperkt.

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittips vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht