Nieuws

8 uur overwerken
Let op! Dit artikel is al 360 dagen oud en wellicht niet meer relevant

8 uur overwerken voor goede doelen was groot succes

23 maart was de tiende Tilburgse editie van 8 uur overwerken voor goede doelen. In één avond tijd werkte 25 betrokken vakmensen over voor vier goede doelen. Van architecten tot fotografen, van tekstschrijvers tot visueel notulisten. Ze waren om 18.00 aanwezig bij Velerlei aan de Nieuwlandstraat en verlieten omstreeks 3.00 uur ‘s nachts het pand na vier spetterende pitches.

8 uur overwerken

Stichting Met je Hart werd getrakteerd op een theatrale en praktische pitch waarin hun vrijwilligers probleem meteen concreet werd aangepakt. Anneke van Hartedeeltjes kreeg een liefdesverklaring van haar doelgroep, die niet alleen haar ontroerde. Jofke van Taktila zag hoe haar voelbare kunst voor blinden en slechtzienden levendig werd gepresenteerd. En Sterk Huis hield niet alleen een sterke campagne maar ook drie potentiële parttime pleegouders over aan de avond.

De avond werd mogelijk gemaakt door een keur aan Tilburgse talenten en organisaties. Het eten kwam bijvoorbeeld van Kolektivo, Eetcafé 190, Josjes Daily Meals, Breexz, Olives & Spices, Burger Business, Broodje per Centimeter en King of Italy. Bouwbedrijf van de Ven sponsorde onder andere de drankjes, Sooss voorzag in een ontspannende Lomi Lomi massage voor deelnemers, Frans van de Meer zorgde voor een muzikaal- en Rataplan voor een theatraal intermezzo en Gert Brunnik verzorgde als Groene Nachtburgemeester een rondleiding door de stad.

Organisatoren Judith, Coen, Roel en Piet zijn ontzettend te spreken over deze editie. “Het was een uitdagende, emotionele en al met al inspirerende avond.” Wie volgend jaar mee wil doen of bij wil dragen kan nu al 29 maart 2019 in zijn agenda blokken en de groep 8uo Tilburg opzoeken en liken op Facebook.

Reageer op dit bericht