9 oktober gaan appartementen van De Nieuwe Heikant in verhuur

In maart 2014 komen in De Nieuwe Heikant aan het Wagnerplein 88 comfortabele en toegankelijke huurappartementen vrij. Het Wagnerplein vormt met een winkelcentrum, woonzorgcentrum en sportcentrum het bruisende hart van Tilburg-Noord. Spreekt het wonen in een mooie omgeving met veel ruimte en comfort u aan? Reageer tussen 9 oktober (19.00 uur) en 16 oktober via www.woninginzicht.nl.
 
Vanwege de sloop en nieuwbouw van het Woonzorgcentrum de Heikant huisvest WonenBreburg momenteel cliënten van deze zorgaanbieder. Binnenkort is de nieuwbouw klaar en kunnen de cliënten hun intrek nemen in het nieuwe zorgcentrum van De Wever. Hierdoor komen er in maart 2014 88 huurappartementen vrij.
 
De Nieuwe Heikant is de ideale woonplek als u nu of in de nabije toekomst zorg nodig heeft. Want mocht u op enig moment behoefte hebben aan zorg en/of behandeling dan kunt u een beroep doen op De Wever Thuis. Daarnaast kunt u in Woonzorgcentrum de Heikant terecht voor ondersteunende diensten. U bent er welkom in het restaurant voor een warme maaltijd en kunt deelnemen aan de (ontspannings)activiteiten in het woonzorgcentrum.
 
Nieuwsgierig? Bezichtig een appartement
Op 12 oktober organiseert WonenBreburg van 10.00 tot 12.00 uur een kijkochtend aan de Brucknerlaan 3 (hoofdentree). U kunt drie appartementen bezichtigen en u laten informeren over de verhuur. Neem gerust uw kinderen of kleinkinderen mee. Aanmelden is niet nodig.
 
Hoe komt u in aanmerking?
Voor deze toegankelijke woningen komt u alleen in aanmerking met een AWBZ-indicatie vanwege een fysieke beperking, een Wmo-verhuisverklaring of als u ouder bent dan 65 jaar. Belangrijk is dat u op www.woninginzicht.nl staat ingeschreven, alleen dan kunt u reageren.
 
Meer informatie
Wilt u meer informatie over de appartementen in De Nieuwe Heikant? Ga dan naar: www.denieuweheikant.nl, www.woninginzicht.nl of neem contact op met de verhuurmakelaar Arno Hamers, tel.: 0900 0209. Op de Seniorenbeurs in de Euroscoop (op 5 oktober 2013) vindt u in de stand van Woning in Zicht ook meer informatie over De Nieuwe Heikant en bij de stand van De Wever kunt u terecht voor informatie over zorg, behandeling en ondersteunende diensten.