Nieuws

80's verantwoord
Let op! Dit artikel is al 315 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Aanstaande zaterdag: beste muziek uit de 80’s in Club Smederij

Goed nieuws voor iedereen met liefde voor de beste muziek uit de 80’s: aanstaande zaterdag strijkt clubfeest 80’s Verantwoord neer in Club Smederij. Vergeet even alle hits van Hazes. De Tilburgse Spoorzone staat eventjes in het teken van dé credible knallers van de jaren ’80. Met bijvoorbeeld The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie. 

80’s Verantwoord

De dj’s van de avond zijn de ‘7 Inch Twins’ die als specialiteit hebben om de spannende grens tussen kwalitatieve topplaten en een corny hitje op te zoeken. Alle dansmoves uit de jaren ’80 mogen uit de kast; Doe Maar!

80’s Verantwoord brengt jouw beste vriend van toen mee om te spelen, de Atari. Want wat zijn de jaren ’80 zonder Atari-games? Precies. Als The Cure zonder bos, als George Michael zonder geloof, als Bon Jovi zonder zijn lokken; een kale boel.

Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren’80 terwijl VJ Clipsync, Switchdoctor & DirtyBrown bijpassende commercials en pop- en pulpclips voorbij laten komen. Is je favoriete nummer nog niet voorbij gekomen? Vraag hem dan eventjes aan.

Kaarten winnen

Wij mogen van de organisatie 2 x 2 kaarten voor dit heerlijke feestje weggeven. Wil je daar kans op maken? Doe dan eventjes mee met de prijsvraag op onze website.

Meer informatie

80’s Verantwoord staat zaterdag 8 september op het programma in Club Smederij in de Tilburgse Spoorzone; een gebied dat helemaal hip & happening is. Het feest duurt van 22:00 – 03:00 uur en kaarten zijn voor €12,- te koop op de website.

 

Reageer op dit bericht