Nieuws

flamingo's
Let op! Dit artikel is al 93 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Acht baby flamingo’s geboren in Safaripark Beekse Bergen

Afgelopen week zijn er in Safaripark Beekse Bergen maar liefst acht flamingo’s uit het ei gekropen. Flamingo’s komen voornamelijk voor in het wild voor in Afrika, het zuiden van Europa en in delen van Azië. De flamingo’s die natuurlijk bekend staan om hun mooie roze kleur, zijn nu nog grijs. Vanaf hun tweede levensjaar zullen de jongen net zo roze worden als hun ouders.

Somer by Beekse Bergen

Wil jij de baby flamingo’s al in het echt ontmoeten? Dat kan tijdens de Somer by Beekse Bergen. Wat je precies kan verwachten van deze heerlijke zomeravonden? Denk aan een koud biertje en een goede barbecue tot Kaapse wijn en fijne groentegerechten. Genieten is gegarandeerd. Voor €19,50 boek je een ticket waarmee je toegang tot het park hebt van 15.00 uur tot 21.00 uur. Bij verschillende horeca hotspots in het park geniet je vervolgens van de Afrikaanse Somer. Denk aan de ‘Bakongo Fish & Wine Bar’. Ook zijn er gezellige pleinen ingericht in het park én krijg je de kans om het nieuwe Safarirestaurant ‘Wanyama’ te ontdekken. Hier kun je zowel lunch- als dinerarrangementen boeken. Geniet bijvoorbeeld van een lekker etentje in een bijzondere setting tussen de dieren. Overigens is er ook genoeg aanbod ‘on the go’.

Wil jij erbij zijn? Reserveer dan een ticket via deze website.

flamingo's

Werken bij Safaripark Beekse Bergen

Lijkt het jou leuk om te werken binnen de Afrikaanse safari sferen? Dat kan: Beekse Bergen is namelijk nog op zoek naar versterking van het team! Zo kun je aan de slag in de horeca, maar ook als schipper van de safariboot, in de facilitaire dienst óf maak je mensen blij met aandenken aan hun dagje weg in de souvenirshop. Voor ieder wat wils.

Wil jij kijken of er wat voor jou bij zit? Check snel het overzicht van alle openstaande vacatures bij Beekse Bergen. Wie weet kun jij binnenkort onbeperkt het park bezoeken en daar een lekker zakcentje mee verdienen!