Nieuws

leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 171 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Administratie, logistiek, ICT en veel meer: check de leukste vacatures in Tilburg deze week!

De vakantie is in volle gang. Mogelijk ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe stap in je carrière, je eerste baan in je professionele loopbaan of een stageplaats vanaf september. Goed nieuws: we zetten de leukste vacatures weer voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

Uitgelichte vacatures

#1: Coolblue is op zoek naar magazijnmedewerk(st)ers

Ben jij op zoek naar een leuke functie bij een mooi bedrijf? Coolblue is voor het magazijn in Tilburg op zoek naar verschillende magazijnmedewerk(st)ers. Wat je kunt verwachten? Een passend salaris, leuke werksfeer en een mooie plek om te leren. Er zijn mogelijkheden van 16 tot 40 uur per week.

#2: Meesterbakker van Iersel zoekt een allround commercieel/administratief medewerk(st)er

Heb jij enige ervaring met verkoop en orderadministratie? Ben jij servicegericht en sta je graag klanten te woord? Dan is deze allround vacature bij Meesterbakker van Iersel mogelijk iets voor jou. Wat je onder andere gaat doen: het ontvangen van klanten en leveranciers, beantwoorden van telefoon en mails, behandelen en verwerken van inkomende orders en contact onderhouden met de verkoop- en logistieke afdeling.

Meer gave vacatures

Maar we hebben de afgelopen dagen veel meer actuele vacatures toegevoegd aan onze online vacaturebank. Een kleine selectie:

Leuke stageplekken

Het school-/collegejaar start weer eind augustus/begin september. Mogelijk ben je op zoek naar een leuke stageplek. We zetten een aantal stagevacatures voor je op een rijtje.

De Beekse Bergen zoekt verschillende stagiaires

De Beekse Bergen heeft verschillende openstaande stageplekken. Een overzicht:

Benieuwd naar meer bedrijven die op zoek zijn naar een stageplek? Check dan dit overzicht. 

Meer vacatures

Zit hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: