Nieuws

uittips
Let op! Dit artikel is al 667 dagen oud en wellicht niet meer relevant

After Koningsdag: we gaan nog eventjes door met 11 uittips

Door Koningsdag genieten heel veel Tilburgers van een extra lang weekend. Gelukkig is er ook na dit oranje festijn genoeg te doen in de stad. Lees snel verder als je niks wilt missen in Tilburg dit weekend. We hebben de leukste uittips voor je verzameld. 

Foto: Freddie de Roeck

Zaterdag 28 april 2018

Start Rangerweek in de Beekse Bergen

Tijdens de meivakantie is er veel te doen in de Beekse Bergen. Zo start zaterdag de Rangerweek in het safaripark. Speciaal voor kinderen wordt er heel veel georganiseerd.

Muziekoptredens in Winkelcentrum Heyhoef

Zaterdag staan er verschillende muziekoptredens in de Reeshof op het programma. Van fanfare tot pop en van jazz tot Nederlandstalige muziek: je vindt het in Winkelcentrum Heyhoef.

Bordspellendag bij De Dobbelsteen

Van 12:00 – 24:00 uur kun je talloze bordspellen spelen bij De Dobbelsteen aan de Schouwburgring. De toegang tot de bordspellendag is helemaal gratis.

WK IJshockey in het stadion van Tilburg Trappers

De volgende wedstrijden worden gespeeld:

Royal Tea volle maan vaartocht

Een high tea en ondertussen verhalen horen over de geschiedenis van de stad? Dat kan tijdens de Royal Tea vaartocht door de prachtige Piushaven en haar omgeving. Er worden ook verschillende hapjes van Eethuis Twintig en Huize Geers geserveerd.

Swingebijdinge in de Hall of Fame

De vorige editie was meer dan geslaagd en daarom keert Swingebijdinge terug in de Hall. De horecazaak is inmiddels zo’n dertig jaar gesloten, maar de vibes van toen keren terug in de Spoorzone. Tickets zijn alleen nog via TicketSwap te koop!

Zondag 29 april 2018

WK IJshockey in het stadion van Tilburg Trappers

De volgende wedstrijden worden gespeeld:

Homebrew Sunday Funday bij De Bierbrigadier

Verschillende thuisbrouwers komen zondag naar De Bierbrigadier om hun bieren te laten proeven door deskundige klanten. Ook als je niet brouwt, ben je van harte uitgenodigd. Er zijn immers ook proevers nodig. De voorwaarde is wel dat je feedback geeft op Untappd of de Facebookpagina.

Aspergetour in de Piushaven

Met een watertaxi pendelen tussen verschillende horecagelegenheden in de Piushaven en overal een lekker gerechtje met asperges en een bijpassend glaasje wijn proeven; dat kan zondag! De aspergetour staat namelijk weer op het programma.

Openingsweekend De Lange Goedzak

Een euro voor een pilsje, €2,- voor een wijntje en €3,- voor een mixdrankje tussen 14:00 – 15:00 uur. De Lange Goedzak opent zondag aan de Heuvelring.

Tribute night Jimi Hendrix bij Café de Slijterij

Genieten van muziek van Jimi Hendrix? Vanaf 17:00 uur is iedereen van harte welkom voor deze gratis tribute night.

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittips vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht