Nieuws

alaafterparty
Let op! Dit artikel is al 1405 dagen oud en wellicht niet meer relevant

ALAAFTERPARTY wint titel beste carnavalskraker van Tilburg dit jaar

ALAAFTERPARTY heeft maandagavond 29 januari de titel ‘beste carnavalskraker van Tilburg’ gewonnen. Volgens bezoekers van Tilburg.com hebben zij de beste carnavalshit van dit jaar. Met een klein verschil waren ze Veul Gère, de titelhouder van vorig jaar, de baas. 

ALAAFTERPARTY stond samen met Veul Gère, Nostalgieten en Jan Lauw in de finale. Nostalgieten eindigde op de derde plaats, Jan Lauw ging er met de vierde prijs vandoor.

Carnavalskraker ALAAFTERPARTY

ALAAFTERPARTY is een carnavalscollectief dat met een nieuwe sound de Tilburgse harten wist te veroveren afgelopen twee jaar. Vorig jaar werd de kraker ‘Ligde Gij D’r Alaaf’ grijs gedraaid, dit jaar gaat dit met de nieuwe carnavalskraker ‘Stelt Oe Eige Nie Aon’ ook weer gebeuren. Je kunt de kraker hieronder luisteren.

Tilburg.com carnavalkraker verkiezing

De afgelopen weken konden bezoekers van Tilburg.com middels een poll stemmen op hun vier favoriete Tilburgse carnavalskrakers. De vier krakers die de meeste stemmen kregen, gingen door naar de finale. Middels een livepoll op Facebook konden Kruiken en Kruikinnen in de finale slechts één stem uitbrengen; op hun favoriete plaat. Je kunt de livepoll, die vier uur online heeft gestaan, hieronder terugkijken.

Reageer op dit bericht