Nieuws

tilburg ten miles 2019
Let op! Dit artikel is al 220 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Alles over de Tilburg Ten Miles: programma, feestjes en meer

De CZ Tilburg Ten Miles is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de gezelligste hardloopevenementen van Nederland. De internationale top komt in actie, er zijn runs voor kinderen, het is gezellig langs de route en er komen tienduizenden toeschouwers op het evenement af. Dit weekend staat het evenement weer op het programma. Alles wat je moet weten, lees je hier. 

Programma Tilburg Ten Miles

De Tilburg Ten Miles bestaat uit verschillende onderdelen. Van wandeltochten tot businessruns en van kinderwedstrijden tot de ladies run; het is er. De kers op de taart is natuurlijk de Tilburg Ten Miles zelf waar zowel de topatleten als recreanten in actie komen. Deze start om 13:30 uur vanaf de Burgemeester Brokxlaan. Wil jij weten wanneer welke run start? Check dan de verschillende programma’s op de website. De verschillende parcoursen zijn hier ook te vinden.

Wil jij nog deelnemen? Dat kan! Je kunt je nog tot zondag 1 september inschrijven, tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht.

uittips

Feestjes langs de route

Ook als bezoeker is de Tilburg Ten Miles fantastisch. Er worden feestjes georganiseerd langs de route en bij de bekende horeca in het centrum kun je terecht voor een pilsje. Na afloop van de Tilburg Ten Miles wordt er vrijwel altijd nog lekker geborreld in de binnenstad. Benieuwd naar een aantal leuke feestjes langs de route? Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje.

  • Vanaf 11:00 uur: optreden van Nog 1Tje Dan op de Bredaseweg
  • Vanaf 11:00 uur: live-muziek in de omgeving van het Stadhuisplein
  • Hele dag: feest op de Korte Heuvel
  • Hele dag: buurtfeestje in de Armhoefse Akkers
  • Hele dag: vanaf de Piushaven kijken naar de Ten Miles
  • Vanaf 12:00 uur: borrelen bij Café de Kok met aansluitend pre-party Willem II – Feyenoord
  • 14:00 – 23:00 uur: The Cat’s Back x Reissue Blockparty met Flamboyant & Sieneaux

Bereikbaarheid

Door de Tilburg Ten Miles zijn er een aantal straten rondom het parcours een tijdje afgesloten of zijn er wegomleidingen van kracht. Benieuwd welke straten op welk moment zijn afgesloten? Check dan vooral eventjes de bereikbaarheid.

Foto’s

Tijdens het evenement worden er gigantisch veel foto’s gemaakt. Van de lopers, de sfeer en uiteraard het publiek. Ook onze fotografen gaan weer fotoreportages maken. De fotoreportages verschijnen maandag op onze website. Benieuwd naar de fotoreportages van voorgaande jaren? Check dan de fotoalbums of onderstaande sfeerimpressie.

Reageer op dit bericht