Nieuws

Fifa 18
Let op! Dit artikel is al 183 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Als eerste FIFA 18 in handen bij MediaMarkt Tilburg

Je kunt er inmiddels de klok op gelijkzetten: elk najaar komt er een nieuwe FIFA-game. Op vrijdag 29 september is het zover: de release van FIFA 18. MediaMarkt Tilburg opent die dag al om 8:00 uur de deuren, zodat jij als eerste deze game in handen hebt!

Maar dat is niet alles. Mediamarkt Tilburg geeft ook nog eens 100 kaarten weg voor de wedstrijd Willem II- FC Twente! Iedereen die op 29 en 30 september of 1 oktober een FIFA 18 game bij Mediamarkt koopt maakt kans op 2 kaarten voor de wedstrijd Willem II – FC Twente op zondag 15 oktober 2017!

Een gloednieuwe cover

FIFA 18 pronkt met niemand minder dan Cristiano Ronaldo op de cover. De voetbalgame komt op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Switch, Xbox 360 en Xbox One uit. De ontwikkelaar heeft in de 2018 editie vooral ingezet op meer persoonlijkheid en realisme. Allereerst is de besturing van de spelers verbeterd. Ook de teams in FIFA 18 zijn ‘persoonlijker’ dan ooit tevoren. FC Barcelona staat bekend om zijn tiki-taka voetbal, terwijl Italiaanse clubs als Juventus nog wel eens catenaccio als wapen inzetten. Het lijkt er vooral op dat je deze speelstijlen vanaf nu direct in je tactieken kunt integreren en ze dus niet meer handmatig in de custom tactics hoeft aan te passen.

Wat maakt FIFA 18 zo speciaal?

In FIFA 18 zijn vooral tweaks in het aanvallende spel doorgevoerd. Tot slot benadrukt EA Sports meer sfeer in het stadion te willen creëren. Zo is het publiek dynamischer en is er meer oog voor individuele reacties van toeschouwers zodat ze niet meer als eenheidsworsten reageren. Ook spandoeken, vlaggen en nieuwe liederen zorgen voor een meer authentieke sfeer tijdens de wedstrijd.
FIFA 18 geeft je de voetbalactie die je gewend bent en biedt tegelijk veel vernieuwingen voor een nog completere spelervaring. Wil jij als echte fan meteen aan de slag met FIFA 18? Bij MediaMarkt Tilburg ben je er op tijd bij!

Praktische informatie

Zorg dat je erbij bent op 29, 30 september of 1 oktober. Kom je met de auto? Parkeer deze dan onder de vestiging van de Mediamarkt. Kom je met de fiets, zorg dat je deze in de beveiligde fietskelders van de stad plaats. Voor fietsen plaatsen in de stad geldt namelijk een nieuwe regeling, check hier de regels over het plaatsen van je fiets.

Reageer op dit bericht