Nieuws

Nieuwlanstraat21_AntoondeJong-887x476
Let op! Dit artikel is al 420 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Antoon de Jong verhuist naar de Boomstraat

Na ruim 130 jaar gaat Antoon de Jong verhuizen. Met pijn in het hart verlaat de teken-, schilder-, en hobbyspecialist het Dwaalgebied voor de Boomstraat aan de rand van het centrum. 

”Ons huidige pand is echt te klein geworden. Om de enige speciaalzaak op dit gebied in de regio Tilburg te blijven, willen wij geen concessies doen als het gaat om assortiment en dienstverlening. In onze winkel in de Nieuwlandstraat is elk hoekje en nisje gevuld en daarmee barst het pand bijna uit zijn voegen.”

Het doet de ondernemers oprecht pijn in het hart om de Nieuwlandstraat te verlaten. ”We zijn trots op het Dwaalgebied en met name de Nieuwlandstraat.”

Nieuwe vestiging

Antoon de Jong heeft in het voormalig Sikkenspand aan de Boomstraat 117 een nieuw onderkomen gevonden. Het is er ruim, overzichtelijk, alles gelijkvloers en makkelijk bereikbaar per auto, fiets of openbaar vervoer. Het terrein biedt voldoende parkeergelegenheid en ze hopen dat de klanten er zich net zo prettig zullen voelen als in de Nieuwlandstaat. De verhuizing staat tussen dinsdag 27 juni en zaterdag 1 juli op de planning. Ze organiseren ook een spectaculaire magazijnuitverkoop. In de verhuisweek is de winkel bij de Rooi Pannen overigens geopend.

Reageer op dit bericht