Arbie’s Beachhouse open bij zwembad De Rauwbraken

Arbie’s Beachhouse heeft de deuren geopend bij De Rauwbraken in Berkel-Enschot. Arbie’s Beachhouse is het enige echte strandpaviljoen van Berkel-Enschot. Bij Arbie’s kan worden geluncht, geborreld of à la carte worden gedineerd. Ook voor kinderfeestjes, bruiloften en barbecues kan iedereen bij Arbie’s Beachhouse terecht.

Met de opening van Arbie’s Beachhouse heeft De Rauwbraken er een eigen restaurant bij gekregen. “Op deze manier zijn we af van de situatie waarin we volledig afhankelijk zijn van de weersomstandigheden,” zegt directeur Rogier Kuit. Arbie’s Beachhouse is ook open wanneer het strandbad De Rauwbraken is gesloten.

Sinds 2011 is de exploitatie van Strandbad & Zonneweide De Rauwbraken in handen van La Cloche party catering & events. Op het moment dat het zwembad dreigde te sluiten, besloot directeur van La Cloche en Berkel-Enschottenaar Rogier Kuit om de exploitatie op zich te nemen. “Een zwembad als De Rauwbraken is uniek in Brabant en dat willen we de inwoners van Berkel-Enschot en de omgeving natuurlijk niet onthouden,” besluit Rogier Kuit.