Nieuws

Brabants gastvrijheid award
Let op! Dit artikel is al 812 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Auberge du Bonheur genomineerd voor Brabantse Gastvrijheid Award

Auberge du Bonheur behoort tot de tien genomineerden van de Brabantse Gastvrijheid Award 2018. Gastvrijheid en gastronomie gaan in Brabant hand in hand. En dat verdient een prijs, zegt Heleen Huisjes, directeur van initiatiefnemer VisitBrabant. Iedereen met een locatie in de horeca- en/of recreactiebranche die eten, drinken, ontspanning, vermaak en/of verblijf biedt, kon zich inschrijven. Maar liefst 143 locaties hebben dit gedaan. Verschillende toetsingen hebben geresulteerd in de eervolle nominatie voor Bonheur. 

Foto: Facebook Auberge du Bonheur

Vakjury

De vakjury was onder de indruk van de kwaliteit van de inschrijvingen en de passie waarmee zij aan het werk zijn met gastvrijheid. Auberge du Bonheur is door de vakjury beoordeeld op onderscheidend vermogen – innovativiteit en originaliteit – in hun gastvrijheidsconcept. In de komende maanden beoordeelt een mystery bezoeker de genomineerden in de praktijk.

Vanaf nu kunnen ook de gasten van Auberge du Bonheur stemmen via op de website van Brabant gastvrij op hun favoriete restaurant aan de Bredaseweg. De vakjury bepaalt aan de hand van de uitkomsten van het mystery bezoek, het aantal publieksstemmen én de beoordelingen uit de eerste fase wie de Brabantse Gastvrijheid Award 2018 in december in ontvangst mag nemen als meest gastvrije locatie van Noord-Brabant.

Stemmen is mogelijk tot 23 november 2018.

Reageer op dit bericht