Auberge du Bonheur winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018

brabantse gastvrijheid awards

Tijdens een feestelijke uitreiking in Breda heeft Auberge du Bonheur de eerste Brabantse Gastvrijheid Award gewonnen. Visit Brabant initieerde de wedstrijd, waarvoor diverse jurybezoeken werden afgelegd en mystery guests de locaties van de tien genomineerden bezochten.

Juryvoorzitter Hein van Oorschot sprak lovende woorden: “Dit restaurant tilt gastvrijheid naar een hoger niveau, bij alle contactmomenten met de gast en tot in de kleinste details. Opvallend is de persoonlijke benadering, waardoor een gast zich werkelijk gekoesterd voelt. Voor, tijdens en ná het bezoek.” Een belangrijk deel van het oordeel werd tot slot geveld door het publiek; Auberge du Bonheur kreeg 600 stemmen en liet mede daardoor andere klinkende namen en toonaangevende Brabantse horecabedrijven achter zich.

Kippenvel

Algemeen Directeur Tim Wijdemans van Bonheur Horeca Groep is trots en verrast: “Als je deelneemt aan een wedstrijd, wil je natuurlijk winnen. Maar tegelijkertijd zijn we blijven doen wat we altijd doen. Met succes! Ik ben supertrots op iedereen in het team van Auberge du Bonheur. Zij hebben dit helemaal op eigen kracht gedaan, met heel veel commitment. En daar zijn ze nu voor beloond. Met deze titel geven we onze hele organisatie een boost! Het is vooral bijzonder dat Auberge du Bonheur voor deze award vanuit verschillende perspectieven is bekeken. De vakjury bestond uit de top van de horeca- en leisurebranche. De mysterybezoekers hebben heel objectief geoordeeld. En dan zijn er blijkbaar ook nog eens ontzettend veel mensen die ons een warm hart toedragen en hebben gestemd. Daar krijg ik gewoon kippenvel van.”

De allerbeste beleving

Wat deze erkenning gaat betekenen voor Auberge du Bonheur, is nog moeilijk te voorspellen. “Maar dat het effect gaat hebben, staat wel vast. In minder dan 24 uur hebben we al zo ontzettend veel aandacht en felicitaties gekregen. Vanzelfsprekend inspireert en motiveert het enorm om op deze voet verder te gaan en onszelf en de organisatie te blijven verbeteren, met als doel de allerbeste beleving voor de gast.”