Nieuws

tokobar to go
Let op! Dit artikel is al 171 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Aziatische maaltijden, gevulde bao’s en meer: TOKObar to go deze week open in het Dwaalgebied

Tilburg heeft er weer een fantastisch zaakje bij om lekkere maaltijden af te halen of thuis te laten bezorgen: TOKObar to go. Het eettentje waar je voornamelijk Aziatische fusiongerechten kunt afhalen, opent op donderdag 29 oktober haar deuren aan de Nieuwlandstraat in het Tilburgse Dwaalgebied. 

TOKObar to go is een coproductie van BAO by Atelier Kokumi (Jeffrey Raimond & Remco Kreuk), SCOTTI’s (Angelique Pijpers) en Point Blank (Pepijn Houben). De afgelopen tijd zijn ze druk bezig geweest met verbouwen en ontwikkelen. Wellicht zijn dit namen die je al bekend voor komen. Dat kan kloppen: met hun foodconcepten waren ze eerder gevestigd in BANK15.

De nieuwe zaak is gevestigd aan het Radiopleintje. “We zijn altijd fan geweest van het Dwaalgebied en na jaren zijn we dan eindelijk onderdeel van dit unieke stukje Tilburg,” vertelt initiatiefnemer Jeffrey.

Eten en drinken bij TOKObar to go

Het concept van TOKObar to go is gebaseerd op de Aziatische fusionkeuken. “We zijn altijd in de ban geweest van Japanse sandwiches en snacks, en deze locatie is ideaal voor het presenteren ervan. We gaan hiermee ook inzetten op de lunch,” zegt Pepijn.

Ook de welbekende gevulde bao broodjes staan wederom op het menu. Voor wie de maaltijd graag afsluit met iets zoets, is er ook genoeg keuze. Angelique van SCOTTI’S neemt namelijk veel zoete lekkernijen voor haar rekening. “Heerlijk als dessert, maar ook gewoon voor zo tussendoor. Er zijn verschillende traktaties voor de echte zoetekauw!”

Daarnaast is er ook gedacht aan werkend Tilburg. “Veel mensen eten tegenwoordig alleen en zullen niet snel voor zichzelf koken,” legt Remco uit. “We spelen hierop in met zelfgemaakte maaltijden en snacks die je thuis kunt opwarmen of invriezen.”

Meer informatie

Je kunt bij TOKObar to go van woensdag t/m zondag terecht tot ongeveer 21.00 uur. Doordeweeks zijn ze vanaf 12:00 uur geopend en in het weekend vanaf 16:00 uur. Je kunt via de website bestellen en afhalen of via Thuisbezorgd.nl laten bezorgen. Inclusief zelfgemaakte sauzen, snacks en éénpersoonsmaaltijden.

Blijf TOKObar to go ook volgen op Instagram en Facebook voor actuele info en leuke acties.