Nieuws

Baanvinderij
Let op! Dit artikel is al 1033 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Baanvinderij opent op 1 november bij T-kwadraat

Bij BaanVinderij kunnen werkzoekenden vanaf 1 november drie ochtenden per week terecht. Op deze nieuwe werkplek voor werkzoekenden kunnen zij planmatig werken aan het vinden van werk, hun sollicitatievaardigheden verbeteren, hun talenten ontdekken en workshops volgen.

In een tijd dat veel mensen hun baan verliezen, blijkt er een enorme behoefte te bestaan aan verbinding en informatie. Werkzoekenden bieden ze sollicitatietips, adviezen over het vinden van geschikte vacatures, het realiseren van een cv en motivatiebrief, of een goed LinkedIn profiel. Werkzoekenden zitten vaak met vragen als: Wat wil ik en wat kan ik? Is voor mezelf beginnen iets voor mij of hoe moet ik netwerken? BaanVinderij biedt de gelegenheid individueel of gezamenlijk aan “een weg naar werkplan” te werken.

BaanVinderij

BaanVinderij biedt ondersteuning voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk. Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij de opening op 1 november 2016 om 9:30 uur. Vanaf 1 november is Baanvinderij wekelijks open op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend. Je kunt ze vinden in de Lounge van T-Kwadraat, Olympiaplein 383, 5022 DX Tilburg. Wil jij langskomen of kennismaken met BaanVinderij, neem dan contact met ze op. Dit kan via de website van Baanvinderij.

Reageer op dit bericht