Bandleden gezocht!

De bandjes van Factorium Podiumkunsten zijn nog op zoek naar bandleden. Heb jij altijd al in een band willen spelen? Pak dan nu je kans! Zowel in Tilburg als Oisterwijk wordt nog gezocht naar gitaristen, bassisten, vocalisten, toetsenisten en drummers.  Absolute beginner of onontdekt mega talent, iedereen is welkom. Nog nooit een instrument bespeeld? Geen probleem! Motivatie is het allerbelangrijkste.

Je wordt begeleid door een enthousiaste en deskundige docent die zelf veel ervaring heeft met het spelen in een (rock)band. De muziek die wordt gespeeld, bepaal je samen met de andere bandleden. Van speeltechniek tot repertoire keuze, van een naam verzinnen tot ieders podiumpresentatie; alles komt aan bod.

Optreden

Natuurlijk is een band geen band zonder dat er wordt opgetreden! Je krijgt als bandje de kans om op te treden in bijvoorbeeld Paradox of Mainframe (afhankelijk van de locatie waar je les hebt en de mogelijkheden). En aan het einde van het cursusjaar sta je op een groot podium tijdens het Sprokkelrockfestival!

Meer informatie: www.factorium.nl