Nieuws

Street Art Awards
Let op! Dit artikel is al 403 dagen oud en wellicht niet meer relevant

BANK15 jurylid Street Art Awards 2018

Dit jaar vindt na succesvolle edities in Amsterdam de Street Art Awards dit jaar plaats in Rotterdam, waarbij BANK15 is aangewezen tot een van de juryleden door de art en cultuur initiatieven. Op zondag 16 september komen in Theater Rotterdam kunstenaars én street art fans van over de hele wereld samen. De awardshow zal worden aangekleed met een uitgebreid randprogramma en heeft wederom alles in petto om een bijzondere avond te worden.

Benelux editie

De Street Art Awards zijn dit jaar voor het eerst gericht op artiesten uit de gehele Benelux. De awardshow biedt diverse vormen van street art zoals graffiti, 3D kunst maar ook stencil art een platform. In tien categorieën zullen awards worden uitgereikt aan onder andere het beste nieuwe talent en het werk met de beste boodschap. Tot en met 10 augustus kunnen de kunstwerken worden ingezonden. BANK15 wil graag ruimte maken voor de Tilburgse Kunstenaar om deel te nemen aan het grootste event binnen de street art in de Benelux.

BANK15

De creatieve sector zal een grote rol spelen in de wereld van morgen en is kunst en cultuur een belangrijk speerpunt in de missie van BANK15. ‘Makers Movement’ BANK15 biedt een podium voor de nieuwe generatie makers, met al hun creativiteit, talent en ondernemerschap waarbij de balans wordt gezocht tussen maatschappelijke betrokkenheid en commercialiteit. ‘Dit jaar spelen we een belangrijke rol bij de selectie van het werk en zullen wij al onze kennis, netwerk en ervaring inzetten om de Tilburgse kunstenaar een wereld podium te geven’, aldus Jerry Opier oprichter van BANK15.

Internationale jury

Ook dit jaar weer heeft de organisatie van de Street Art Awards ingezet op een jury vol experts en grote namen uit de street art scene. Juryleden van de Street Art Awards zijn onder andere; Yasha Young (oprichter en directeur van URBAN NATION in Berlijn), kunstenares FAITH74 uit Los Angeles, de voltallige jury zal binnenkort via de website bekend gemaakt worden.

Win kaarten!

BANK15 geeft 10 keer 2 kaarten weg voor de Street Art Awards 2018 in Rotterdam. Wat je moet doen? Kom vanaf 27 juli langs bij Makers Base, zet hier je boodschap op de Street Art Wall en maak kans.

Reageer op dit bericht