Bartels presenteert de nieuwe Bang & Olufsen Play A2

24 uur lang fenomenaal geluid in een straal van 360 graden. B&O PLAY by Bang & Olufsen onthult de BeoPlay A2 – de allereerste Bluetooth-luidspreker van het merk. De makkelijk draagbare luidspreker biedt een mooi, all-round geluid, een batterijcapaciteit van 24 uur en heeft een functionaliteit waar je stil van wordt. Door deze eigenschappen maakt de BeoPlay A2 het mogelijk om overal en altijd van fantastische muziek te genieten.

Weergaloos geluid in een straal van 360 graden
De draagbare, platte luidspreker is uitgerust met True360, een omni-directionele geluidsoplossing die ervoor zorgt dat iedereen die naar de luidspreker luistert van topgeluid geniet, waar zij ook zitten.

De BeoPlay A2 is een twee-kanaals luidspreker – beide zijden zijn voorzien van twee drivers die gebruik maken van ”Power Response Enhancement”, een nieuwe Bang & Olufsen-oplossing. De extra tweeter achter de driver zorgt voor een gelijkmatigere verspreiding van de hoge frequenties. In combinatie met de omni-directionele verspreiding van de lage frequenties door de primaire speakerdrivers, zorgt dit voor een True360 geluidbeleving: krachtig geluid dat de hele ruimte met muziek vult.

De luidspreker heeft een voor B&O PLAY kenmerkend geluidsprofiel: eerlijk, zuiver en gepassioneerd – ieder detail van de muziek is hoorbaar.

24 Uur batterijgebruik
De batterij van de BeoPlay A2 is zo krachtig dat een feest op één opgeladen batterij 24 uur door kan gaan. Er is geen andere luidspreker van hetzelfde formaat of type dat aan deze afspeelduur kan tippen. De oplaadbare Li-ion batterij van de luidspreker is uitgerust met B&O Play “Adaptive Power Management”-technologie. Deze technologie monitort het inkomende signaal en loopt hier op vooruit om de batterij te sparen. Dankzij deze innovatieve technologie worden de versterkers met precies de juiste hoeveelheid vermogen aangestuurd, en alleen wanneer dat nodig is.

Made To Move
De BeoPlay A2 is een ontwerp van de award-winning Deense industrieel ontwerpster Cecilie Manz. Het unieke platte design van de A2 straalt Scandinavische elegantie uit: het hart van de BeoPlay A2 bestaat uit solide aluminium en de buitenkant is gemaakt van robuust polymeer voor een stabiel en krachtig geluid.

“De BeoPlay A2 werd speciaal ontworpen voor een mobiele levensstijl en dat zie je in ieder designaspect van de luidspreker terug. Zo heeft de A2 geen voor- of achterkant, bestaan boven en onder ook niet, maar is er rondom geluid in overvloed,” vertelt Cecilie Manz.

De korte, verwisselbare schouderband van topkwaliteit leer maakt het eenvoudig om de luidspreker overal mee naar toe te nemen. Dankzij de Bluetooth-technologie is een internetverbinding niet nodig en kan de luidspreker makkelijk op een mobiel of tablet worden aangesloten.

Een echte gamechanger
De BeoPlay A2 is de eerste Bluetooth-luidspreker van B&O PLAY en Bang & Olufsen.

“De BeoPlay A2 is een baanbrekend product dat met de innovatieve True360-geluidstechnologie en het ongekende 24-uur batterijgebruik de lat in de mobiele luidsprekerbranche heel hoog legt,” vertelt Henrik Taudorf Lorensen, Corporate VP bij B&O PLAY. “En laten we niet vergeten dat deze luidspreker een ongekend fenomenale geluidskwaliteit met zich meebrengt.”

De BeoPlay A2 te kopen of teluisten bij Bartels B&O Play store in Tilburg

Uitvoeringen & prijs
De BeoPlay A2 is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen: grijs, groen en zwart.
De prijs van de BeoPlay A2 bedraagt € 349,- op voorraad bij Bartels Hifi.