Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1607 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Beekse Bergen vecht als leeuw om Gouden Loeki

De jonge ranger maakt zich klaar voor zijn sprong met de liaan in de Beekse Bergen-commercial die nu kans maakt op de Ster Gouden Loeki. (FOTO: Beekse Bergen/Libéma)

Beekse Bergen is deze zomer ‘hot’. Niet alleen tijdens de dagen dat de temperatuur tropische waarden bereikt,  maar ook door de commercial die zowel in Nederland en België veelvuldig op televisie te zien was. De spot dingt nu mee naar de Ster Gouden Loeki.

De Beekse Bergen-commercial behoort volgens een kijkerspanel tot de tien beste nieuwe commercials van de maand juli. Het publiek kan nog tot 1 september stemmen via welovereclame.nl. Aan het eind van het jaar zijn er dan nog 36 commercials over die kans maken op de Ster Gouden Loeki.

Finale
Bij de Beekse Bergen zijn ze natuurlijk in hun nopjes met de nominatie. “De reacties van het publiek op de spot waren sowieso al erg positief. Deze uitverkiezing bevestigt dat nog eens. Natuurlijk hopen we uiteindelijk door te stromen naar de finale. We roepen dan ook iedereen op om via www.welovereclame.nl/gouden-loeki te stemmen op onze commercial.” aldus een woordvoerder van Beekse Bergen.

Ga op safari tussen meer dan 1.250 dieren, ervaar een heerlijke vakantie in een jungalow en beleef spannende Afrikaanse avonturen. Dat was de boodschap die Libéma met de commercial wilde uitdragen. De ‘korte avonturenfilm’ moest vooral de naamsbekendheid van Beekse Bergen als safaripark en het vakantiepark verder vergroten. Om dat te bereiken werd de commercial breed uitgezonden: naast alle publieke zenders kwam de spot ook voorbij op RTL 4, 5 en 8. De commercial was tevens te zien bij VTM in België en Omroep Brabant.

De opnames vonden binnen één lange dag geheel in Beekse Bergen plaats: van zeven uur ’s ochtends tot één uur ’s nachts. De hoofdrol was weggelegd voor een jongen die in de spot als ranger het safari- en vakantiepark verkende. De avontuurlijke commercial is natuurlijk ook te zien op onder meer YouTube en de website van Beekse Bergen. De vele kijkers weten inmiddels dat Afrika gevaarlijk dichterbij is dan zij aanvankelijk dachten…

Reageer op dit bericht