Nieuws

KruikenTv
Let op! Dit artikel is al 345 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bekendmaking prins van Kruikenstad live te zien bij KruikenTv

Nog héél even en Elf-Elf staat voor de deur! En dat betekent dat het carnavalsseizoen bijna van start kan gaan. Voor de Carnavalsstichting Tilburg is het een bijzonder seizoen vanwege het feit dat zij 55 jaar bestaan. Voor Stichting KruikenTv Tilburg dus reden genoeg om groter uit te pakken dan voorgaande jaren! 

Foto: Corné Hannink (Elf-Elf 2017)

Kruikenstad Live

Dennis van Roozendaal, bedenker en oprichter van KruikenTv: “KruikenTv is gegroeid en dat gaan we laten zien! De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met voorbereidingen en het ontwikkelen van nieuwe programma’s, met Kruikenstad Live als ons paradepaardje. Een live-uitzending tijdens Elf-Elf vanuit Café Van Horen Zeggen, compleet met reportages, interviews en als hoogtepunt de onthulling van de Prins van Kruikenstad inclusief een live interview vanuit de studio.” De uitzending zal met meerdere camera’s worden geregistreerd.

Ontwikkelingen

De uitzending wordt niet alleen live uitgezonden om het 55-jarig bestaan van Carnavalsstichting Tilburg te vieren, maar ook om met de tijd mee te gaan. Steeds minder mensen kijken nog naar de televisie en steeds meer mensen kijken online video content. De Carnavalsstichting Tilburg en Stichting KruikenTv Tilburg zijn er beide bewust van dat veel ouderen vaak geen sociale media gebruiken en dat is dan ook de reden dat de feestcommissie samen met de commissie educatie ervoor gaan zorgen dat de live-uitzending te zien zal zijn bij de verzorgingstehuizen in Tilburg.

Nieuwe (bekende) gezichten

Bij nieuwe programma’s horen nieuwe gezichten, waarvan sommige bekende zijn uit het wereldje van carnaval. Zo maakt presentator John Vermeer de overstap van Kruikentjoep naar KruikenTv nadat afgelopen jaar de stekker uit het online platform werd gehaald. Vermeer gaat voor het programma “Kris Kras Door Kruikenstad” langs bij de carnavalsverenigingen van Kruikenstad. Ook Tilburgs bekendste tonprater Ludo van Vliet gaat een bijdrage leveren aan het platform van KruikenTv, maar wat dat gaat inhouden blijft nog een verrassing. KruikenTv maakt dit jaar ook plaats voor jong talent. De Tilburgse radio dj Jur van Gestel komt het team versterken als De Kruikenreporter en zal er onder andere voor gaan zorgen dat er leuke content verschijnt op de Instagrampagina van KruikenTv. Jur van Gestel heeft bij de lokale omroep van Goirle zijn eigen radioprogramma en was hij eerder dit jaar nog te zien als verslaggever bij Kermis Fm.

Live uitzending

Het mooie is dat vele smarttelevisies tegenwoordig zijn uitgerust met een app van Facebook zodat de livestream voor veel Kruiken te bereiken zal zijn. De live-uitzending van Elf-Elf is te zien op de Facebookpagina van KruikenTv en start op 11 november om 17:00 uur. Heb jij geen stadsembleem maar wil je wel zien wie Prins van Kruikenstad zal zijn voor het 55ste jubileumjaar? Zorg dan dat je om 17.00 uur achter je telefoon, tablet of tv zit en kijk via de Facebookapp naar de livestream van KruikenTv.

Reageer op dit bericht