Bekijk de kampioenswedstrijd van de Trappers live

kampioenswedstrijd trappers

De Tilburgse Trappers kunnen het vanavond opnieuw flikken! Bij winst zijn ze namelijk voor de tweede keer op rij kampioen in de Duitse Oberliga. De kampioenswedstrijd van de Trappers start om 19:30 uur in het Duitse Bad Tölz. 

Hier is Tölzer Löwen de tegenstander. In de eerste twee wedstrijden van de best-of-five serie wist de Tilburgse ijshockeyploeg te winnen. De eerste wedstrijd wonnen ze met 2-3, in de tweede wedstrijd waren de Trappers met 2-0 de baas in eigen huis.

Live-uitzending

Aangezien Bad Tölz op zo’n 800 kilometer afstand van Tilburg ligt, is de kans groot dat veel Tilburgse ijshockeyfans niet kunnen afreizen. Gelukkig wordt de wedstrijd live uitgezonden in de Overtime Sportsbar in het IJssportcentrum op Stappegoor. Er staan twee grote schermen klaar en voor een hapje wordt gezorgd. De deuren gaan om 18:30 uur open en de wedstrijd start om 19:30 uur.

Ben je niet in de gelegenheid om naar de ijsbaan te komen? Je kunt de wedstrijd ook live via YouTube volgen. Dat kan via onderstaande live-stream, waar de uitzending om 19:15 uur begint.

https://www.youtube.com/watch?v=UbVpyei-maw