Nieuws

veulgère
Let op! Dit artikel is al 474 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bekijk hier de nieuwe single van Veul Gère [video]

Daar istie dan: de nieuwe single van C.V. Veul Gère! Elk jaar is het weer een kneiter van een hit. Want zeg nu zelf, wie kan er niet meeblèren met de ‘Gròzzie van mèn buurvrouw’, ‘Wa trèkte aon?’ en ‘Speciaole Friekendèl’? 

Dit jaar presenteerde de carnavalsvereniging ‘Liever schuin erin dan recht d’r neffe’ op vrijdag 6 januari in Café Brandpunt. Ben je benieuwd naar hoe dat ging? Bekijk dan ook eens de foto’s die Bas Haans maakte. Ben jij benieuwd met welk nummer jij carnaval 2017 doorkomt? Bekijk de nieuwe single dan hier:

Wordt dit weer een hit?

Carnavalsvereniging Veul Gère brengt ieder jaar een carnavalsplaat uit en deed dat eerder in samenwerking met Peter Smulders, Clown Bassie en Ferry van de Zaande. Liever schuin erin dan recht d’r neffe is de tweede single die de vereniging zonder hulp van andere artiesten lanceert. Dat Veul Gère het ook op eigen kracht kan, bleek vorig jaar al toen ze met Wa Trèkte Aon?! de grootste carnavalskraker werden bij de verkiezing van Giel Beelen op 3fm. Het was de tweede keer dat de Tilburgse carnavalsvereniging deze prijs in de wacht sleepte.

Wat denk jij na het horen van deze single? Hebben ze weer een hitje te pakken?

Reageer op dit bericht