Nieuws

2manydjs
Let op! Dit artikel is al 259 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Belgisch mash-up duo 2manydjs na heropening terug in 013

Drie jaar geleden opende 013 na een geslaagde verbouwing haar deuren met een spetterend dansfeest. De headliner die avond? 2manydjs! Aanstaande vrijdag 5 oktober keert het Belgische mash-up duo na 3 jaar terug in de Tilburgse poptempel voor een clubnacht van formaat.

2manydjs

Na een intensieve periode onder hun Soulwax alias (met 2 nieuwe albums en vele live shows over de hele wereld), werd het voor de broers Dewaele weer tijd om hun veel geroemde DJ-sets ten gehore te brengen; ditmaal ‘gewoon’ als 2manydjs. Het ‘mash-up duo’ liet de afgelopen twintig jaar festivalweides over de hele wereld ontploffen en heeft nog altijd die unieke kenmerkende energie. Dat men vrijdag in 013 staat, valt bijzonder te noemen: de overige geplande shows vinden plaats in achtereenvolgens Parijs, Perth (UK), Ibiza en Glasgow.

Heropening 013

Sinds de heropening zit ‘dance’ in 013 in de lift. Naast 2manydjs kozen ook namen als Netsky, Sunnery James & Ryan Marciano, Joris Voorn en binnenkort Headhunterz en Chase & Status voor optredens in Tilburg. Aanstaande vrijdag geniet je naast 2manydjs ook nog van DJ-sets van Tom Trago, Benny Rodrigues en Tilburgs trots Samuel Monty.

Tickets

Tickets voor deze heerlijke clubnacht zijn verkrijgbaar via de website van 013. Wil jij liever kaarten winnen? Wij geven er twee weg. Daarvoor moet je eventjes de prijsvraag op onze website beantwoorden om kans te maken. De winnaar krijgt donderdag van ons per mail een bericht.

Reageer op dit bericht