Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2481 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Belle Perez en Frank Boeijen bij Palm Parkies Tilburg

Nu buiten de zon begint te schijnen, wordt het echt hoog tijd om aan de zomervakantie te denken. Pak je agenda erbij en zorg dat je de dinsdagavonden in juli en augustus vrij houdt voor Palm Parkies. 

Voor Palm Parkies in het Reeshofpark zijn drie namen bevestigd. Op 15 juli speelt de Doe Maar tribute band De BoM! De dinsdag daarop (22 juli) zingt Frank Boeijen live zijn grootste hits. Op 12 augustus speelt Belle Perez een combinatie van haar eigen songs en populaire covers. De overige drie namen  moeten nog bekend gemaakt worden.

Palm Parkies is een vaste prik in de zomerse festivalagenda’s van 18 Vlaamse en Nederlandse steden en gemeenten. Tijdens de maanden juli en augustus worden meer dan 125 concerten  georganiseerd door heel Nederland en België. Ook in het Reeshofpark wordt er elke dinsdagavond vanaf 8 juli tot en met 18 augustus een Palm Parkies gehouden. De avonden beginnen om 19.30 en de toegang is gratis.

Wil je Palm Parkies bezoeken buiten Tilburg? Kijk hier om meer te vinden over de andere artiesten. Dit jaar spelen onder andere Tom Helsen, Bescemi feat Squadra Bossa, UDO, De Corsari’s en Isolde et Les Bens. 

Palm Parkies op facebook en de nieuwsbrief

Abonnees van de facebookpagina’s en de nieuwsbrief ontdekken als eerst hoe het programma er verder uit ziet en wat de speeldata per artiest zijn. Word lid van de online community op Facebook, Twitter, Youtube en de website. Volg de posts, tweets, video’s en comments op de voet en neem zelf deel aan de gesprekken.

Waar: Reeshofpark, Klaas Waalpad, Tilburg.
Wanneer: elke dinsdag, vanaf 8 juli tot en met 19 augustus.
Geopend: om 19u30 kan je bij ons al terecht voor een lekker hapje en drankje. Bonnetjes kopen kan tot 23u00, de dranktent en de frituur sluiten om 23u15.
Het optreden: start om 20u15 en het einde is voorzien om 22u30.

Wil jij alvast de sfeer proeven van Palm Parkies? Wij waren vorig jaar bij iedere editie aanwezig om mooie foto’s te maken!
Klik hier voor de fotoboeken van Palm Parkies.

Reageer op dit bericht