Bestel nu je Kwèèker kalender (uitverkocht)

Ze zijn inmiddels een ware hype geworden. Ze zijn typisch Tilburgs en rond carnaval overal te vinden: de Kwèèkers. Gekleurde kaartjes met Tilburgse uitspraken, ingezonden door Kruiken en Kruikinnen. Na het uitbrengen van de succesvolle Kwèèker-app vindt Tilburg.com het nu tijd voor iets nieuws: de Kwèèker kalender! Bestel ‘m hier en krijg een gratis flesje Schrobbelèr als je bij de eerste 250 afhalers zit.

Exclusieve scheurkalender

Vanaf de elfde van de elfde duurt het nog 96 dagen tot het begin van carnaval. Kunde gij nie wachten? De Kwèèker kalender maakt het wachten tot het begin van carnaval kei leuk. Met de scheurkalender kun je aftellen tot carnaval op Tilburgse wijze met de 96 beste Kwèèkers. Met een beperkte oplage van 1500 exemplaren is de scheurkalender een exclusief Tilburgs verzamelitem. Zo bijzonder dat het misschien wel sund is om af te scheuren.

Verzamelitem

Sinds 2005 brengt Tilburg.com jaarlijks de beste Kwèèkers uit tijdens carnaval. De Kwèèker is een openingszin, een traditie en heus verzamelitem geworden. Houd jij van carnaval? Vier jij dat het liefst in Kruikenstad? Heb jij een complete Kwèèker collectie boven je bed hangen? Dan kun je nu alvast je Kwèèker kalender bestellen! De kalender kost €4,99 en is enkele dagen voor de elfde van de elfde te koop. Houd de Facebook pagina in de gaten voor meer informatie over de Kwèèker kalender. LET OP! De kalenders zijn inmiddels uitverkocht! Bestellen kan niet meer, ophalen van een bestelling natuurlijk wel!

Ophalen

Heb jij een Kwèèker kalender besteld? Dan kun je deze ophalen op het kantoor van Tilburg.com aan de IJzerstraat 23a. Dit is gelegen aan het Pieter Vreedplein ligt gelegen boven de SNS Bank. Het eerste ophaalmoment van de kalender is maandag 10 november tussen 17.00 uur en 20.00 uur. Gaat het niet lukken om de bestelling maandagavond af te halen? Dan kun je dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur een schier kalenderke ophalen. Let op! Betalen kan alleen contant, pinnen is niet mogelijk. Vergeet ook je afhaalbewijs niet mee te nemen.