Nieuws

bestelhiersnel
Let op! Dit artikel is al 1453 dagen oud en wellicht niet meer relevant

BestelHierSnel.nl verzorgt ook kledingparties!

Wil je gratis bij me komen winkelen en een leuke middag of avond gezellig met je vriendinnen plannen om kleding te passen en uit te zoeken? Organiseer dan een kledingparty!

Je plant in overleg met je vriendinnen enkele datums en u legt vervolgens een datum bij me vast.

In onze showroom ben je van harte welkom en kun je – onder het genot van drankjes en hapjes – mijn volledige aanbod dameskleding, sjaals, tassen, riemen en sieraden komen bekijken. Je vriendinnen profiteren deze avond van 5% korting op de gehele collectie. Daarnaast hanteren we op alle kledingparty’s ook nog speciale acties.

Je krijgt als blijk van waardering als gastvrouw van ons nu altijd een kortingsbon van € 25,00 als er minimaal 8x vriendinnen aanwezig zijn. Daarnaast levert een kledingparty je als gastvrouw ook nog 10% van de totale omzet van de party op!

Indien je het leuker vindt dat ik de party bij je thuis organiseer, dan kunnen we dat uiteraard in onderling overleg ook regelen.

Aanvullende informatie:
Tijdens de kledingparty is er ook de mogelijkheid om een gratis huidanalyse te laten uitvoeren en om voor slechts € 10,00 (normaliter € 25,00) je nagels te laten lakken (gellak).

Als je verder nog iemand weet die deze avond iets wil laten zien of wil verkopen dan kan dat uiteraard in overleg ook gepland worden.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief van www.bestelhiersnel.nl en ontvang daardoor extra korting op onze gehele collectie.
Daarnaast maakt u in juni, juli en augustus tevens kan op een reischeque van 250 euro!

http://www.bestelhiersnel.nl/nieuwsbrief

Met vriendelijke groet | Kind regards,
Bianca Hulsman
( +31(0)6 18817823
* info@bestelhiersnel.nl
: www.bestelhiersnel.nl

Voor onze nieuwste collectie kunt u alvast kijken op new arrivals

Reageer op dit bericht