Bestuursvoorzitter Artie van Tuijn neemt afscheid van ‘zijn’ RIBW Brabant

Op 1 mei a.s. treedt Artie van Tuijn (1952) af als voorzitter van de raad van bestuur van RIBW Brabant. Carla Lasonder (1969), momenteel werkzaam als lid van de raad van bestuur van RIBW Brabant, neemt op die datum het voorzitterschap van hem over.

20150226 portret Artie van Tuijn

Artie van Tuijn is de oprichter van RIBW Brabant en is reeds 28 jaar verbonden aan deze organisatie.

Naast zijn functie als voorzitter van de raad van bestuur van RIBW Brabant is Artie van Tuijn ook voorzitter van de RIBW Alliantie, een samenwerkingsverband van 22 RIBW’s in de maatschappelijke geestelijke gezondheidszorg uit het hele land. Deze functie vervult hij tot het eind van het jaar.

Op donderdag 23 april a.s. vindt er ter gelegenheid van het afscheid van Artie van Tuijn een symposium plaats voor genodigden en belangstellenden. De discussie over de impact van de Wmo voor mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen (EPA) zal hierbij centraal staan. Een symposium waarbij alle ruimte is voor inspireren, discussiëren, kennis en ervaring delen. Een aantal vooraanstaande sprekers uit de GGZ, het sociale domein, de universitaire wereld en de overheid zullen garant staan voor een boeiende middag. Meer informatie over het symposium zal binnenkort te vinden zijn op www.ribwbrabant.nl.