Beursvloer Tilburg doet mee aan de landelijke campagne NLmatcht

NLmatcht

Beursvloer Tilburg doet mee aan de landelijke campagne NLmatcht van MVO Nederland. Tilburg is namelijk een van de tachtig steden die zich bezighoudt met maatschappelijk betrokken ondernemen. 

In die periode tussen 10 oktober en 24 november worden in Nederland heel veel matches gemaakt met een enorme maatschappelijke waarde. NLmatcht looft een landelijke award uit voor De Mooiste Match. Ook Beursvloer Tilburg van ContourdeTwern stuurt een match in om mee te dingen naar deze award. Meer informatie over NLmatcht, de award en andere deelnemende organisaties staat op de website van NLmatcht.

Schrijf je in

Wil jij ook netwerken en iets terugdoen voor de maatschappij? Schrijf je dan nog in voor Beursvloer Tilburg, dit jaar op 17 oktober. Zo’n 200 bedrijven en organisaties komen dan naar het Koning Willem II stadion voor de elfde editie van dit maatschappelijke spektakel. Inschrijven kan tot 22 september via de website van Beursvloer Tilburg of je belt naar: 013 583 99 99 (vraag naar Albert Rusch). Deelname is gratis en het kost je slechts een halve middag.