Bezoek de modelwoningen van Stadsplein Forum

Heel oktober kunt u de modelwoningen van bouwdeel A, B (koop) en D (vrije sector huur) be-zichtigen. Op donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur zijn de modelwoningen open. De familie Kraneveld uit Tilburg ging u al voor tijdens de open dag en overweegt een ruim koopappartement.

Over Stadsplein Forum
* Huur- en koopappartementen
* Aan het NS-station Tilburg Reeshof
* Op de begane grond openen diverse winkeliers en horecaondernemers hun deuren
* Gezondheidscentrum Forum
* Gezellig, centraal plein
* Natuur in de buurt

Gezondheidszorg en een cafetaria
Tijdens de open dag van Stadsplein Forum spreken we meneer en mevrouw Kraneveld uit Tilburg met hun kinderen en kleinkinderen. Het stel is op zoek naar een gelijkvloerse woning, aangezien meneer Kraneveld slecht ter been is. Toen hij één jaar geleden de plannen voor Stadsplein Forum hoorde, zei hij dan ook direct tegen zijn vrouw: “Dat is echt iets voor ons!”.

“De appartementen zijn allemaal gelijkvloers en de één wat ruimer dan de andere. Het is goed kijken wat je wilt. Voor ons is het gezondheidscentrum onderin het complex is in ieder geval zeer positief”, legt meneer Kraneveld uit. “Er komt van alles in, waaronder een huisartsenpraktijk, apo-theek en thuiszorg. Zo hebben we beschikking over de zorg die we nodig hebben.”

“En er komt een cafetaria beneden”, vervolgt hij lachend. “Het is mooi dat ook die voorzieningen zo lekker dichtbij zijn. De kans dat we een appartement gaan kopen is dan ook groot.”

Interesse in een koopwoning in Stadsplein Forum?
Er komen diverse koopappartementen in Stadsplein Forum. De grootte van de koopappartemen-ten in Forum A en B liggen tussen de 60 en 138m2 en zijn al te koop vanaf € 100.000 vrij op naam. Wilt u meer informatie over de woningen en voorzieningen in Stadsplein Forum? Neem hiervoor eens contact op met een van onze makelaars.

Bekijk de modelwoningen in Stadsplein Forum
Bezichtig in oktober op donderdagen tussen 17.00 en 19.00 uur de modelwoning van bouwdeel A of B (koop) of bouwdeel D (vrije sector huur).