Nieuws

326438_diamantgroep_nieuws_pollepel.jpg
Let op! Dit artikel is al 1686 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bezoekers sociaal eethuis De Pollepel tevreden

Bezoekers van De Pollepel geven een rapportcijfer 7,8 voor de kwaliteit van eten bij De Pollepel. Dat is één van de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek. Naast de kwaliteit van het eten zijn de ondervraagden erg tevreden over prijs-kwaliteitsverhouding.

Resultaten
Het tevredenheidsonderzoek is in december 2012 uitgevoerd. 89 bezoekers hebben meegewerkt aan het onderzoek. “Op dit moment bestaat de grootste groep bezoekers uit alleenstaande mannen, maar ook andere groepen zoals studenten zijn van harte welkom”, aldus Marc Vriens, bedrijfsleider De Pollepel. “We wisten dat we een grote groep vaste klanten hebben, maar nu is het bevestigd.” 85% van de ondervraagde bezoekers komen wekelijks naar De Pollepel en 37% zelfs minimaal vijf keer per week. “Bijna de helft van de bezoekers komt vooral voor de gezelligheid en/of voor een goede maaltijd voor weinig geld. Wij zijn erg blij met de resultaten en hopen dat meer mensen de weg naar De Pollepel weten te vinden”.

Eten in een huiselijke sfeer
De Pollepel maakt deel uit van de Stichting La Poubelle en verzorgt al meer dan dertig jaar voor een gezonde warme maaltijd in huiselijke sfeer. Iedere dag staat er een ander menu op het programma. Van vlees, aardappelen en groenten tot meer exotische maaltijden zoals een Chinese rijstafel of couscous. Er wordt altijd gekookt met verse ingrediënten. Een 2-gangenmenu kost € 5,50 en 3-gangenmenu € 6,50 zodat het voor een grote groep bereikbaar is. De Pollepel is gevestigd aan de Stedekestraat 7 in Tilburg.

Stichting La Poubelle
La Poubelle is een onderdeel van de Diamant-groep, het leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het kringloopbedrijf La Poubelle zamelt goede gebruikte goederen (meubelen, boeken, elektrische apparaten, boeken, elektrische apparaten, curiosa, speelgoed, spelletjes enzovoort) in, die in de werkplaatsen worden nagekeken en eventueel gerepareerd. Daarna gaan ze in de verkoop van de kringloopwinkel.

 

 

Reageer op dit bericht