Nieuws

belastingspreekuren
Let op! Dit artikel is al 137 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bibliotheek Midden-Brabant biedt belastingspreekuren aan

Vanaf 1 maart kun je belastingaangifte doen. Dit kan erg lastig zijn als je niet goed weet hoe je dit achter de computer moet doen. Bibliotheek Midden-Brabant is daarom de samenwerking met de belastingdienst aangegaan om mensen te helpen met hun belastingaangifte, door middel van hiervoor speciaal bedoelde belastingspreekuren.

Belastingspreekuren

Belastingaangifte doen via de computer is niet voor iedereen even makkelijk. Bijvoorbeeld als je een bijbaan hebt, niet meer hoeft te werken of nog niet zo lang in Nederland woont. Voor wie digitaal aangifte doen gewoon lastig is, of simpelweg een vraag heeft, kun je in maart en (begin) april voor hulp terecht bij belastingspreekuren in verschillende Tilburgse vestigingen van de Bibliotheek-Midden-Brabant. In de Bibliotheken LocHal, Heyhoef, Wagnerplein, Berkel-Enschot en Udenhout helpen experts met gratis advies en tips bij particuliere aangifte voor 2019.

Klik op het agenda-item voor informatie over data & tijden, locaties en aanmelden. Ook op de site van de Bibliotheek staat nog handige informatie.

Data en tijden belastingspreekuren

  • Udenhout: Woensdag 11 maart van 15.00 tot 18.00 uur;
  • Berkel-Enschot: Donderdag 12 maart van 14.00 tot 17.00 uur;
  • LocHal: Donderdag 12 maart van 13.00 tot 17.00 uur en 18.00 tot 20.00 uur;
  • Heyhoef: Woensdag 18 maart van 13.00 tot 17.00 uur;
  • Wagnerplein: Vrijdag 3 april van 10.00 tot 15.00 uur;

Om zeker te zijn van hulp door De Smeetskring en Marietrees Broeren tijdens deze spreekuren is het noodzakelijk om een afspraak te maken. Dit kan bij een medewerker in de Bibliotheek, door een mail te sturen naar tessapersijn@bibliotheekmb.nl of op maandag, woensdag of donderdag te bellen naar 013 – 464 8577.

Reageer op dit bericht