Nieuws

Walk&Talk
Let op! Dit artikel is al 429 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bibliotheek Midden-Brabant organiseert online Walk&Talk

Op zoek naar (ander) werk? Solliciteren in tijden van corona loopt net iets anders dan voorheen. Daar kunnen sommigen wel wat hulp bij gebruiken. Daarom organiseert de Bibliotheek Midden-Brabant een online Walk&Talk op donderdag 4 juni.

Tijdens deze online bijeenkomst krijgen werkzoekenden allerlei tips van een deskundige van De Levende Sollicitatiegids om ook in coronatijden succesvol (virtueel) te solliciteren. Meedoen aan Walk&Talk is gratis.

Aan de slag met een deskundige

Op donderdag 4 juni van 10.00 tot 11.30 uur organiseert de Bibliotheek Midden-Brabant dit keer een online Walk&Talk, nu elkaar in groepsverband ontmoeten niet mogelijk is. Het thema is: solliciteren in coronatijd. Hoe verandert corona je zoektocht naar werk? Wat moet je anders doen? Welke kansen kun je ontdekken en hoe doe je dat dan? Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids gaat samen met werkzoekenden aan de slag met al deze vragen tijdens deze online bijeenkomst.

Ontmoeten en ervaringen delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze netwerkbijeenkomsten biedt de Bibliotheek Midden-Brabant werkzoekenden de kans om op een héle laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen op te doen én te delen.

Aanmelden?

Werkzoekenden zijn online van harte welkom op donderdag 4 juni van 10.00 tot 11.30 uur. Geïnteresseerden kunnen zich van te voren aanmelden via walkentalkwaalwijk@bibliotheekmb.nl. Na aanmelding ontvangt de deelnemer een bevestiging en verdere uitleg. Deelname is gratis. Meer informatie over Walk&Talk staat op de website.

Reageer op dit bericht