Bierbaronnen openen pop-up winkel in de Reeshof

bierbaronnen

Bij TrendJetter in de Reeshof kun je al enige tijd speciaalbieren van Brabantse bodem krijgen. Deze speciaalbieren worden in een pop-up winkel op het Ketelhavenplein aangevuld met ambachtelijke streekproducten zoals vleeswaren en kazen. De pop-up winkel opent op zaterdag 26 november de deuren. 

Onder de naam Bierbaronnen zijn Marcel Vromans en Robert van Roosmalen in april van dit jaar gestart met het selecteren en verkopen van uitsluitend Brabantse bieren. Brabant kent namelijk inmiddels meer dan 70 brouwerijen, maar de verkoop van deze bieren is toch veelal een lokale aangelegenheid.

Brabantse bieren

Dat moest anders vonden beide heren en dus begon de speurtocht langs diverse Brabantse brouwerijen. Door een pop-up store te openen hebben de Bierbaronnen de kans om deze Brabantse bieren onder één dak te verkopen. De speurtocht naar Brabantse bieren is overigens nog lang niet voorbij, elke maand worden er wel nieuwe bieren aan het assortiment toegevoegd.

Nu de decembermaand aanbreekt willen de twee bierliefhebbers groots uitpakken met een tijdelijke winkel waarin ze de ‘bourgondische way of life’ maximaal kunnen etaleren. Naast heerlijke bieren worden er ook betaalbare wijnen aan het assortiment toegevoegd. Verder kun je er kazen kopen van de Annahoeve uit de Moer, zijn er ambachtelijke vleeswaren te krijgen en wordt dit aangevuld met luxe verpakkingen en verschillende bourgondische accessoires. De zaak is in ieder geval de hele maand december geopend. ”Maar wie weet komt er verlenging als de winkel goed loopt,” vertelt Marcel met een knipoog.

Openingstijden

De pop-up winkel van de Bierbaronnen is in december van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Ze zijn gevestigd aan het Ketelhavenplein 4 op het Stadsplein Forum in de Reeshof. De openingstijden in een handig overzicht:

  • Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 20:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Op zondag 4 december en 18 december zijn de Bierbaronnen ook geopend. Verder volgen er in december meerdere koopavonden. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Blijf de Bierbaronnen volgen op Facebook.