Nieuws

peerke donders hotdogs en wafels
Let op! Dit artikel is al 264 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bij Peerke Donders opent foodtruck met fantastische hotdogs & wafels in het weekend

Ben jij je vaste wandel- of fietsroute beu? Wil je de stad beter leren kennen en dat combineren met iets lekkers? Dan hebben wij een tip voor je! Bij Peerke Donders in Tilburg-Noord heeft namelijk in het weekend een foodtruck staan met fantastische lekkernijen. 

Zo verkopen ze hotdogs en wafels die er helemaal top uitzien en ook heerlijk smaken (hebben wij van horen zeggen). Afgelopen weekend startte Bij Peerke Donders met het verkopen van wafels en hotdogs uit de foodtruck. Vanwege het succes en de positieve reacties kun je er ook komende weekenden op zaterdag en zondag terecht. Bij regen zorgen ze voor een extra overkapping zodat jullie droog op je hotdog op wafel kunnen wachten. Uiteraard is het ook mogelijk om het mee te nemen naar huis.

Hotdogs & wafels

De hotdogs bestaan uit worsten van Biologische Slagerij Van Ginhoven. Een extra mooi gebaar: de slagerij schenkt de worsten aan Bij Peerke Donders om hen te steunen tijdens deze coronacrisis. Ook de wafelliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Ze hebben wafels met verschillende toppings. Denk aan monchou en crazy chocolate.

Uiteraard zijn zowel de hotdogs als wafels versgemaakt.

Openingstijden foodtruck

Benieuwd wanneer en op welke tijden de foodtruck Bij Peerke Donders open is? Check hieronder de openingstijden.

  • 13 & 14 maart van 11:00 – 16:00 uur
  • 20 & 21 maart van 11:00 – 16:00 uur
  • 27 & 28 maart van 11:00 – 16:00 uur