Bijgeboekt! Marc-Marie Huijbregts en Marcel Musters met Meepesaant

Ze komen terug! Marc-Marie Huijbregts en Marcel Musters kruipen weer in de huid van de twee Tilburgse zussen Riet van den Biggelaar en Jeanne van Oosterhour in de Schouwburg Tilburg. In vorige seizoenen was deze typisch Tilburgse voorstelling binnen mum van tijd uitverkocht, dus een goede reden om de dames nog eens uit te nodigen. De bijgeboekte voorstelling van Meepesaant vindt plaats in het voorjaar: 5 mei 2015. De kaartverkoop gaat vanaf 15 september van start.

Zowel Marc-Marie Huijbregts als Marcel Musters groeiden op in Tilburg, wat maakt dat de voorstelling extra herkenbaar is voor het Tilburgse publiek. De twee acteurs konden putten uit ervaringen met hun eigen tantes en buurvrouwen en refereren gedurende de voorstelling aan plekken in Tilburg als De Besterd en de Leenherenstraat. Lekker keuvelen over mannen, kinderen en kwaaltjes. En over het leven en de dood. En natuurlijk het koor. Meepesaant weet de juiste snaar te raken; soms gevoelig, soms een feest der herkenning en soms gewoon hartstikke grappig.

De verkoop van Meepesaant gaat vanaf maandag 15 september van start via de website van Theaters Tilburg (www.theaterstilburg.nl). Vanaf dinsdag 16 september kunnen de kaarten ook rechtstreeks aan de balie van InfoService & Tickets besteld worden of telefonisch via 013 543 22 20. Kaarten kosten €22 | € 20 | € 17 (incl. servicetoeslag).