Bijgeboekte voorstellingen en concerten bij Theaters Tilburg

Dutch Classical Talents in de studio

Voor de komende wintermaanden zijn er weer een aantal extra voorstellingen en concerten bijgeboekt in Theaters Tilburg. Succesvoorstellingen, waarvoor zoveel belangstelling is dat er een nieuwe datum bijkomt, maar ook hele nieuwe voorstellingen. Bijzonder is het kerstconcert van het Zweedse St. Jacobs Kammerkor, dat dit keer niet plaatsvindt in de concertzaal, maar in de intieme Pauluskerk in de Tilburgse binnenstad.

De Tilburgse cabaretière Karin Bruers doet haar best u de ‘prettigste feestdagen ooit’ te bezorgen tijdens De Warme Wintershow. Wegens grote belangstelling is er een extra voorstelling van Karin Bruers op zondag 28 december. Helemaal kerst, maar dan Scandinavisch, is het concert van het Zweedse St. Jacobs Kammerkor. Met hun traditionele folk zang, gelardeerd met orgelklanken en viool, neemt het koor het publiek mee in de hartverwarmende sfeer van de Zweedse koorfilm As it is in heaven. Het concert vindt plaats op woensdag 17 december in de intieme Pauluskerk in de binnenstad van Tilburg.

Duke Ellington en Hans van Manen
Dreamgirls, de grootste reizende musical van dit seizoen, krijgt een extra voorstelling op zondagmiddag 11 januari. Eveneens swingend is het bijgeboekte jazzconcert van het Metropole Orkest: Het Metropole Orkest Plays Duke Ellington op donderdag 29 januari. De Junior Company van Het Nationale Ballet keert na een zeer succesvolle tournee terug met een nieuw programma op zaterdag 21 februari. De jonge toptalenten dansen delen uit bekende klassiekers als Het Zwanenmeer, maar ook werk van Hans van Manen en spectaculair nieuw werk. Tot slot het laatste bijgeboekte concert: Casual Classics 2, een gratis klassiek concert in informele sfeer op woensdag 25 februari.

Verkoopinformatie Kaarten zijn te bestellen bij Theaters Tilburg, via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 en aan de balie van Theaters Tilburg. Voor St. Jacobs Kammerkor, Het Nationale Ballet, het Metropole Orkest en Casual Classics start de kaartverkoop vanaf maandag 3 november.