Nieuws

plan-t
Let op! Dit artikel is al 620 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bisley & Marketing Tilburg kiezen voor Plan-t in de Spoorzone

Bisley en Marketing Tilburg hebben hun handtekening gezet onder een huurovereenkomst voor Plan-t. Het nieuwe kantoorgebouw aan het Burgemeester Stekelenburgplein trekt steeds meer bedrijven aan. Wethouder Berend de Vries samen met gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed (werkmaatschappij van VolkerWessels) heette Bisley en Marketing Tilburg van harte welkom in de Spoorzone Tilburg.

Internationale speler Bisley naar Plan-t

Het in Goirle gevestigde Bisley B.V., behorende tot de top 25 grootste kantoormeubelproducenten ter wereld, heeft gisteren haar handtekening gezet onder een huurovereenkomst voor Plan-t. De productielocatie van Bisley bevindt zich in Newport (Wales) van waaruit meer dan 50 landen worden bediend. Bisley heeft 7 dochterondernemingen waaronder Bisley B.V. dat zich nu gaat vestigen in Plan-t.

Bisley B.V. is in 1990, als 1ste dochteronderneming van Bisley, in Tilburg gestart en verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van de Bisley producten in de Benelux. Via een dealer netwerk worden de Bisley producten in de markt gezet. Bisley is een totaalaanbieder van kantoormeubilair met producten zoals akoestische schuif- en roldeurkasten, ladenblokken, diverse lockers en bureauwerkplekken.

Op de 2de verdieping, direct aan het Burgemeester Stekelenburgplein, hebben zij hun nieuwe stek gevonden. Paul Legro, directeur bij Bisley, is verheugd om in 2020 het pand te betrekken:

‘Wij hebben besloten onze “working showroom” te verhuizen naar de Spoorzone omdat dit een levendige, bruisende omgeving is en Plan-t uniek is in haar soort. Door ons hier te vestigen verwachten wij onze aantrekkingskracht op projectinrichters en interieurarchitecten te vergroten.’

Marketing Tilburg promoot de stad vanuit Plan-t

Plan-t is kenmerkend voor Tilburg en haar Spoorzone. En hoe kan dit beter onderstreept worden, dan met de vestiging van Marketing Tilburg in Plan-t. Vanuit de 1ste verdieping gaan zij aan eenieder laten zien hoe geweldig de stad Tilburg is. Want Tilburg leeft, bloeit en bruist als nooit tevoren.

Citymarketing Tilburg bestaat uit zes enthousiastelingen die samen met een flexibele schil van lokale ondernemers, de marketingstrategie voor Tilburg de aankomende jaren verder vorm geven. Dit onder de aanvoering van directeur Marc Meeuwis: “Plan-t biedt ons de mogelijk om onszelf in de Spoorzone te vestigen, de plaats waar de 4 ‘b’ elkaar ontmoeten: bedrijven, bezoekers, bewoners en de brains.”

Dynamische, inspirerende ontmoetingsplaats

Plan-t wordt gerealiseerd in het hart van de Spoorzone te Tilburg, een ontmoetingsplaats voor bedrijven en organisaties in het creatieve hart van Tilburg. Het unieke kantoorgebouw bestaat uit 7 verdiepingen met in totaal 11.090 m² verhuurbaar vloeroppervlak, aangevuld met een ondergrondse parkeergarage. Het biedt dynamische werkplekken en uitstekende faciliteiten zoals horeca en sport op de begane grond. In de huidige planning wordt de start van de bouw voorzien in het eerste kwartaal van 2019, naar verwachting wordt het gebouw opgeleverd in het derde kwartaal van 2020.

Je leest er alles over op de website van Plan-t, ook wat er nog beschikbaar is.

Reageer op dit bericht